Стигао десети Португалац у Интер!

Да реши проклетство десног бека! Бејаху једном један Занети и један Мајкон. . .  За 35. 000. 000 евра!

Фудбал 23.08.2017 | 23:00
Стигао десети Португалац у Интер!
Навијачи Интера су уживали док су гледали како дуже десне аут линије шпартају ДагласМајкон и Хавијер Занети. Била је то најчвршћа позиција у Интеру. Нико није ни слутио какав се хорор спрема... А онда је кренуло проклетство. Од одласка Мајкона и Занетија у пензију, Интер је безсупешно лутао и плаћао покушавајући да нађе пристојног десног бека. Било је ту свакаких идеја, свакаких замисли и ниједан погодак.

Данас је стигао нови кандидат који ће покушати да сруши проклетство десног бека у Интер. Званично је промовисан оао кансело као ново појачање Неразура. Дошао је из Валенсије на позајмицу с опцијом да га Интер наредног лета октупи за 35.000.000 евра. Суштински, неће их ништа коштати ако Валенсија откупи његове Кондогбију за 35.000.000 евра иМуриља за 13.000.000 евра који су се претходних дана преселили на позајмице на Местаљу.Кансело је задужио дрес са бројем седам и представља једно од највећих појачање Неразура овог лета. Покушавали су да доведу Карсдорпа, Оријеа, Лихтштајнера и на крају успели са Канселом.

Од одлазака Мајкона и Занетија, уз десну аут линију су се мењали промашај за промашајем. Играо је млади Мбаје и врло брзо је сагорео. Пробали су са Валасом из Челсија, али ни он није дуго трајао и касније је нестао са фудбалске мапе. Убедљиво највећи промашај је био Бразилац Жонатан који је дошао као Нови Мајкон а отишао као једно од најгорих појачања у историји Серије А. Ништа боље среће није био ни Мартин Монтоја који је дошао из Барселоне и чија каријера се суновратила у Интеру. Потом је купљен и ДанилоД'Амброзио из Торина, није био промашај, али ни неки посебан погодак. У међувремену су се мењали као принудна решења Нагатомо, Сантон, Ансалди... По вокацији леви бекови.

Интер се нада да ће погодити са Канселом који је у претходних годину дана био један од најтраженијих десних бекова Европе и којег су желели Тотенхем, Челси, Јувентус и још неки, али је он одабрао Интер. Кансело ће бити десети Португалац у историји Интера. Пре њега су играли Жорж Умберто, Пауло Созуа, Серж Консеисао, Луис Фиго, Маниш, Пеле, Рикардо Кварежма, Роландо и Жоао Марио који је још у клубу. Ретко ко од њих је оправдао очекивања.

Пред Канселом је тежак задатак да разбије два проклетства у Интеру... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар