Посјета Вујошевићу боља од терапије!

Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић на терапији је на ВМА у Београду, а тамо га је посјетио његов велики пријатељ.

Кошарка 23.08.2017 | 19:30
Посјета Вујошевићу боља од терапије!
Душко Вујошевић је био и остаће један од најпопуларнијих људи који су имали везе са Партизаном.

Најтрофејнији тренер у историји КК Партизан и један од најтрофејнијих у цијелој црно-бијелој породици, ових дана се налази на лијечењу на Војно-медицинској академији у Београду, мада он каже да није у тој установи због погоршања здравственог стања, већ да је то плански како би лекари имали бољи увид у исход терапија, јер му је установљена гангрена прста због проблема са шећером.

За здравствено стање Вујошевића распитују се многи, звали су га и бивши капитени Партизана, репрезентативциВладимир Лучић и Драган Милосављевић, што је њиховог бившег учитеља веома обрадовало, а у посјети му је данас био и велики пријатељ - познати навијач Партизана, Мирослав Гајић ака Миша Тумбас.

"Курир" пише да је Миша дошао на ВМА чим је сазнао да је Вујошевић тамо, а каже да његов Дуле изгледа добро.

"Надам се да ће ускоро да изађе", рекао је Миша "Куриру".

Вујошевић и Миша су одавно успоставили пријатељски однос. Вујошевић је, док је био тренер Партизана, често финансијски помагао Миши Тумбасу, који међу навијачима црно-бијелих има статус легенде.

За Вујошевићево здравље распитивали су се и многи бовши кошаркаши Партизана, прије свих Французи Лео Вестерман и Жофри Ловерњ, а регион су посебно одушевили кошаркашки репрезентатовци Босне и Херцеговине, који су послије обезбјеђеног пласмана у квалификације за Свјетско првенство 2019. године, успјех посветили свом селектору који је морао хитно да буде пребачен у Београд.

Упадљиво је, међутим, да данима нема бар поруке подршке Вујошевићу од клуба којем је много дао...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар