Зашто Гага није славио рођендан?

Године пролазе, али успомене на великане не блиједе. Да нас није напустио у марту прошле године, Драган Николић би јуче напунио 74. године.

Србија 22.08.2017 | 09:57
Зашто Гага није славио рођендан?
Његов живот су нажалост обиљежиле три смрти, а једна од њих везана је баш за Гагин рођендан.

Наиме, баш на његов рођендан, 20. августа, умро је његов старији брат Мирослав, због чега Гага никад више није прослављао свој рођендан.



Губитак рођеног брата га је потпуно промијенио! Српски глумац се након тога прилично повукао у себе – био је на ивици депресије и веома дуго је патио…

"Углавном смо живели по улицама Београда, није било компјутера, играчака, сами смо смишљали игре. На мене је велики утицај имао и мој старији брат Мирослав, данас покојни. Био ми је животни учитељ и узор у многим стварима. Видео бих и где он греши, па сам тако могао да исправим своје понашање", овако је говорио Драган Николић о брату Мирославу.



Прије три године преминула је и његова мајка за коју је био веома везан, а онда је преминуо и Бора Тодоровић са којим је четири деценије био нераздвојан.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сарајлија.

22.08.2017 11:34

Некамује вјецна слава и Бог дусу даму опрости амин .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

22.08.2017 13:52

Повратак отписаних у којем су играли сви велики и никад прежаљени глумци уз које сам одрастао и смијао се њиховим духовним и патриотским улогама . Нек вам је лака земља . Амин !

ОДГОВОРИТЕ