СИПА: Велика запљена хероина

У наставку акције по налогу Тужилаштва БиХ кодног назива „Повратник", усмјерена на откривање и процесуирање организованих структура нарко-криминала које дјелују у Брчком и широм БиХ, припадници СИПА и Полиције Брчко дистрикта лишили су слободе осумњиченог Срђана Крндију (27). У оквиру акције, заплијењено је око два килограма хероина.

Босна и Херцеговина 22.08.2017 | 09:33
СИПА: Велика запљена хероина
Оперативним радом и истражним активностима, дошло се до сазнања о могућим локацијама на којима се скрива већа количина опојне дроге, те су извршени додатни претреси у којима је откривена количина од више од 2 килограма опојне дроге хероин, чија вриједност на илегалном нарко-тржишту, достиже цијену од око 100.000 КМ, што је једна од највећих запљена хероина у БиХ у протеклом периоду.

Акција „Повратник", усмјерена је на борбу против организованог нарко-криминала у БиХ, чији припадници су вршили међународно кријумчарење опојних дрога у БиХ, те даљу дистрибуцију наркотика на илегалном нарко-тржишту према БиХ и иностранству.

У оквиру акције остварена је значајна сарадња са партнерским институцијама Републике Србије.

Истражне активности настављају се даље, а особе под истрагом осумњичене су за казнена дјела организираног криминала и неовлаштеног промета опојним дрогама.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Новоматиц и прање новца

22.08.2017 07:42

Кад ће Новоматицове праонице новца,НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо,доћи на ред???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

22.08.2017 08:32

КАДА ЦЕ ДОЦИ НА РЕД КРИМИНАЛЦИ СТО СУ ОПЉАЦКАЛИ ДРЗАВУ? ОВА АКЦИЈА ЈЕ ЗА ПОЗДРАВИТ,САМО БИ ТРЕБАЛО ХАПСИТИ ДОДИКА И ОСТАЛУ БАГРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

22.08.2017 08:58

НЕМАЈУ ВРЕМЕНА ЗА ТУ БАГРУ ИЛИ НЕМАЈУ ХРАБРОСТИ

Name

Стефан

22.08.2017 09:29

Па ко ће њега хапсити?! Пролазим јутрос поред Палате и преко пута Академије наука бијели комби, без ознака полиције, са четворицом горила који мотре на Палату и спремни да реагују. Каже некакав човјек да су ту нон стоп у случају немира. Тако је био поставио снајперисте по зградама када су били раднички протести против новог закона. Да, да....

Name

Свака цаст

22.08.2017 10:36

Свака вам цаст момци.СИПА једина ради свој посао у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ