Постулати Жарка Зечевића поново у Хумској!

Фудбалски клуб помогао све Партизанове секције! Леп гест Милорада Вучелића и Милоша Вазуре.

Фудбал 21.08.2017 | 20:15
Постулати Жарка Зечевића поново у Хумској!
Док је фудбалском клубу добро, биће и осталим секцијама добро... Много пута речено, много пута написано када је реч о нашим најтрофејнијим спортским друштвима, Партизану и Црвеној звезди.

Легендарни генерални секретар Партизана Жарко Зечевић, у тренуцима највећих успеха, имао је обичај да помаже кошаркашки, рукометни, одбојкашки клуб, па и индивидуалне секције спортског друштва из Хумске... Постулати популарног Зеке поново су присутни у дому Партизана.

Томе у прилог и вест да је фудбалски клуб, на иницијативу председника Милорада Вучелића и генералног директора Милоша Вазуре, помогао остале клубове црно-беле породице.

„Поштовани, користимо ову прилику да се захвалимо на финансијској помоћи, добијеној од Фудбалског клуба Партизан, која нам је изузетнозначајна за реализацију наших будућих циљева. Фудбалски клуб је, као и много пута до сада, исказао интересовање и бригу за условно речено мање спортове. На овај начин потврђено је да солидарност унутар црно-беле породице постоји, нарочито када је реч о Фудбалском клубу. То клубовима олакшава свакодневно функционисање“, стоји у допису које је потписало девет клубова Спортског друштва Партизан.

Леп гест. Посебно ако се зна да ни фудбалски клуб не лежи на парама...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар