Ово је пукло као гром из ведра неба!

У Турској тандем Ето - Насри! Француски фудбалер после шест година напустио Манчестер Сити.

Фудбал 22.08.2017 | 21:00
Ово је пукло као гром из ведра неба!
Помињала се Рома, шушкало се и о интересовању поменутих шпанских клубова, некако стидљиво се помињала и могућност да оде у Турску… Али нико није очекивао ово! Можда Галата, Фенер или Бешикташ? Никако Анталија. А управо тамо ће бити настављена каријера Самира Насрија! Францзуски фудбалер је после шест година напустио Манчестер Сити и потписао за Анталију.

Офанзивац око кога су се својевремено крвили Арсенал и Сити прошле сезоне је играо на позајмици у Севиљи, али ако Шпанци баш и нису могли - или хтели? - да откупе његов уговор од Грађана Анталија јесте. Према медијским извештајима, турски клуб је за Насријеву слободу платио око 10.000.000 фунти, односно свега око 11.000.000 евра. Сити се надао да ће добити око 13.000.000, али Насријева луда глава - таленат му нико никад није спорио - одбила је велики број заинтересованих клубова.

Анталија пак нема проблем да се упусти у ризик са Насријем. Исто су урадили и са Самјуелом Етоом лета 2015. године. Овог јула довелy су и Жеремија Менеза. Биће то напад да позавиде и истанбулски гиганти. Под условом да тренер Риза Чалимбај успе да им пажњу усмери на терен, а не нан еке "ваннаставне активности" којима су сва тројица склони.

Иначе, Самир Насри је за Сити одиграо 176 утакмица, постигао 27 голова и освојио две титуле првака Премијер лиге.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар