Комедија: Ушао са клупе, дао гол и добио црвени!

Све то је Робсону-Кануу пошло за руком за само двадесет минута у другом полувремену утакмице између Вест Бромвич Албиона и Барнлија.

Фудбал 21.08.2017 | 19:15
Комедија: Ушао са клупе, дао гол и добио црвени!
Барнли је на почетку сезоне успео да изненади шампиона Челси победом, али је Албион изненадио све тиме што је после два кола Премијер лиге на трећем месту.

Испред су само Хадерсфилд и Манчестер Јунајтед, а другу победу у шампионату за Вест Бромвич је обезбедио Хал Робсон Кану у 71. минуту меча, осам минута пошто је заменио Џејмса Меклина на терену.

Повукао је соло акцију, шутирао и матирао голмана Барнлија Тома Хитона, а онда као да је видео да је урадио довољно, у 83. минуту добио црвени картон после неопрезног старта на Метјуу Лотону.

Судија Мартин Еткинсон није био задовољан стартом, веровао је да је Велшанин хтео да повреди Лотона и показао му је директан црвени картон. Барнли је две трећине времена држао лопту у свом поседу, али то није било довољно за победу.

Робсона-Кануа је потом бранио саиграч Крис Брант рекавши да он није неко ко жели да повреди другог играча, али је ситуација после свега имала у себи дозу хумора.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар