Интер мудро сачекао да се Милан истроши?!

Трансфери из Милана у Интер и обратно нису реткост, али се и не догађају сваки дан.

Фудбал 21.08.2017 | 20:00
Интер мудро сачекао да се Милан истроши?!
Статистички најбољи играч Милана из прошле сезоне, када су офанзивне акције у питању, налази се на листи жеља - Интера!

"Неразури" су наводно спремни да понуди 25 милиона евра за фудбалера Милана, Суса, и омогуће Шпанцу да промени свлачионицу на Сан Сиру, преноси Газета дело Спорт.

Пре тога, "неразури" очекују прилив новца од продаје једног од тројице Стеван Јоветић - Антонио Кандрева - Марцело Брозовић како би се отворило место за Суса, али и избегли проблеми око финансијског фер-плеја УЕФА.

Постоји интересовање за сву тројицу фудбалера, Челси је озбиљан у намери да ангажује Кандреву на захтев менаџера Антонија Контеа, Брозовић се налази на мети клубова из Премијер лиге, Јоветић турских, а и позајмице су у оптицају.

Милан је много новца уложио овог лета и мора да се одрекне неког играча баш због правила УЕФА, а верује се да би то могао да буде управо Сусо.

Прелазак из Милана у Интер и обрнуто није сензација у Италији, а последњи који је заменио дрес ривала био је Антонио Касано пре пет година када је стигао међу "неразуре".

И Интер и Милан почели су Серију А победама од 3:0 забележеним у недељу.

Милан мора да прода некога...

"Росонери" су у недељу договорили и трансфер Николе Калинића из Фиорентине, тако да су потрошили 195 милиона евра само за једно лето, а зарадили нешто више од 30 - другим речима: Морају и да продају некога.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар