Повреда Ристића пред реванш Звезда - Краснодар!

Најбољи појединац прве утакмице између Краснодара и Црвене звезде доживео је повреду пред пут у Београд. Погледајте. . .

Фудбал 21.08.2017 | 13:15
Повреда Ристића пред реванш Звезда - Краснодар!
Бивши фудбалер Црвене звезде, Михаило Ристић, био је изванредан прошлог четвртка у првом од два сусрета са бившим сиграчима, постигао је и голчину за Краснодар која није призната, али…

...питање је да ли ће моћи да наступи у четвртак у реванш мечу плеј-оф рунде квалификација за Лигу Европе против тог руског клуба.

Ове недеље увече, у последњем мечу Краснодара пред пут у Београд, Ристић је био жртва прегрубог старта нападача Ростова, Владимира Дјадјуна после којег је изнет с терена.

Дјадјун је на Ристићев скочни зглоб насрнуо у 42. минуту, после чега је тренер зелено-црних, Игор Шалимов, морао непланирано да уведе Жоаозиња минут пре полувремена. Утакмица је завршена резултатом 0:0, што је трећи реми Краснодара у последња три кола Руске премијер лиге, па овај клуб тренутно заузима пето место са 12 бодова, седам мање од лидера Зенита.

Шалимов је на мегдан петопласираном Ростову извео поставу: Синитсин - Петров, Мартинович, Гранквист, Рамирез - Газински, Ристић - Клаесон, Мамјев, Жигуљев – Игњатјев.

Играли су још Жоаозињо, Иван и Смолов.



Црвена звезда дочекује Краснодар у четвртак увече у нади да је пораз од 3:2 у првом мечу достижан и да ће се клуб изборити за прву јесен у Европи од 2007. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар