Брнабић: Почео дијалог о Косову

Предсједница Владе Србије Ана Брнабић сматра да је важно што је дебата и дијалог око питања Косова покренут. Она је истакла и да је то храбар и одговоран потез предсједника Србије.

Србија 20.08.2017 | 19:25
Брнабић: Почео дијалог о Косову
''Мислим да је дијалог почео. И људи који кажу ми не желимо да учествујемо у таквом дијалогу и то је став који означава дијалог. Не мислим да је нарочито одговоран, али је став'',  рекла је Брнабић новинарима у Београду.

Она је додала да је храбро и одговорно од предсједника Србије што је покренуо интерну дебату, око тако важног питања.

''Мислим да је добро што је дебата почела. Ми као Србија, и сви њени грађани, треба да знамо који су наши национални циљеви'', појаснила је она.

Извор: Агенције

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

АТР

20.08.2017 17:32

О Каквом ви дијалогу прицате кад н.а. Косово не мозете но близу прици.Продато .Косово самостално а цо само дизете тензије бјезеци тако од основних привредних проблема у Србији.Отидјите господице н.а. Косово ако мозете па погледајте у Оци малобројним Србима.Хајде мало зивите с н јима да видите како је то у стварности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

20.08.2017 18:02

Па управо це то сада и да се деси. Оно сто и птице на грани знају Косово је самостална дрзава и ред је досао да се то озваници само це се народу провуци кроз уси да се као несто добило заузврат и то је то. На залост Срби на Косову плацају и цијени понасња политицара у Републики Српској. Послије овога никоме не пада на памет јос један исти модел/ проблем да се направи на Косову. Нема цак ни заједницких опстина.

Name

Предсједник Пинокијо

20.08.2017 18:44

Коме она да гледа у очи? Својим газдама на западу, оним који су је одшколовали за субверзивне послове? Њима и гледа само у очи. Даље, њу нико у Србији није бирао (није била ни на једној листи), није члан партије, има два држављанства. У Њемачкој, Француској или Великој Британији она не би могла са свим овим да буде ни министар а камоли Предсједник владе. Народе, зар и даље не разумијеш ко ти чини зло?

Name

Роле

20.08.2017 18:46

Па кад видимо КО је преседник владе преседник србије онда слободно моземо реци да је не само Косово него и србија јадна земља гдје владају недај бозе особе

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

21.08.2017 01:18

А дали си се упитао КО је Брнабицку у предлиозио и поставио за председника владе - приме министра.??? И рецимо сада је она, кој немани дан радног искуства у дрзавим фирмама у Србији сефица Љајицу који ксао министар има преко 20 година искуства у разним владама

Name

Дијалог или монолог?

20.08.2017 19:56

Какав дијалог љепојко? Колико сам ја научио у школи, то се зове МОНОЛОГ. Ти би дијалоговала у Београду о политици и уређењу туђе државе, Републик е Косовëс, да ти није пуно??? Да пробаш питати 97% албанског становништва јесу ли можда сагласни да им странци (Србија) уређују државу? У нормалној земљи би за такву изјаву летила са столице, али ти живиш у Србији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

21.08.2017 00:02

Мени су ти Сиптари бас симпатицни...фурају свој фазон.

Name

Драганче

20.08.2017 21:22

Црвено-црна коалиција је издала и продала Србију и српски народ уопште...прво 90-их, а ево наставак слиједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијалог или монолог?

20.08.2017 23:07

Па ти заборави како се досло до 97%. Морају они да прицају због људи који висе никад не могу куци. Косово је америцки протекторат. Кад висе не буде база онда је то дрзава. Овако то је на врби свирало. Док ЕУ покупи порезе и Еуропол надје ста му треба теска сиротиња има да бидне.

ОДГОВОРИТЕ