Новак: Све ово је Божја порука која каже ''доста''!

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић каже да повреда која га је до краја године удаљила са терена има и своје добре стране.

Тенис 20.08.2017 | 17:30
Новак: Све ово је Божја порука која каже ''доста''!
Он ће имати могућност да се посвети породици и дочека своје друго дете због чега је за британски Експрес рекао да ће предстојећи период искористити на најбољи начин.

"Све што се дешава, дешава се са разлогом. Покушаћу да ово време искористим на најбољи могући начин са својом породицом. За око месец дана, Јелена и ја ћемо уз божју помоћ опет постати родитељи. Изгледа као да је ово морало да се деси и да је то била божја порука која каже 'сада је доста'. Све што ми се десило, а било је много лепих ствари у вези са тенисом и породицом може да потроши нечију енергију. На позитиван начин, али вас исцрпе",рекао је Ђоковић. 

Новак је у јулу после повлачења у четвртфиналу Вимблдона рекао да се повлачи до краја године због проблема са лактом који га мучи више од годину дана. 

Од освајања Ролан Гароса прошле године и чињенице да је постао тек осми играч у историји који је освојио сва четири Гренд слема, Ђоковића је осим повреде мучила и мотивација. Изузев повремених добрих издања као на турнирима у Риму, па потом у Истборну и Вимблдону, Србин није показивао ни близу онакве партије какве је играо док је био број 1 на свету. 

До повратка ће по први пут после више од десет година бити ван десет најбољих тенисера на планети, али су његови највећи ривали Рафаел Надал и Роџер Федерер и после тридесете године успевали да се враћају у врхунску форму коју ће по повратку наставити да тражи Новак Ђоковић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милос Тодоровиц

21.08.2017 11:52

Каква бозја порука? Јел му то реце Пепе? Није лепо тако говорити . Није постено према искреним навијацима какав сам ја. НИсам га дозивљавао као Србију вец као Новака који је из Београда-Србије. Растузи ме овакав нацин краја највеце српске спортске каријере.

ОДГОВОРИТЕ