Младенци имали необичну жељу

Госте на свадби пара Стојанов изненадила је порука на позивницама, али сви редом су испоштовали њихову молбу.

Занимљивости 19.08.2017 | 13:43
Младенци имали необичну жељу
Млади брачни пар из Битоља, Ана и Игор Стојанов замолили су своје гост да им уместо цвећа или бомбоњера, који „иду“ уз свадбене поклоне, донесу дечије играчке, бојанке, сликовнице.
Они су све добијене дечије играчке, а било их је доста, поклонили Заводу за рехабилитацију деце са оштећеним слухом, говором и гласом у Битољу, и тако усрећили малишане који посећују ову установу.

"Прелеп је осећај када се радост и срећа подели са неким другим. Управо зато смо мој супруг Игор и ја одлучили на свадбеним позивницама од наших гостију затражимо да нам уместо букета цвећа или бомбоњера, донесу дечије играчке, бојанке, сликовнице како би смо их могли да их донирамо Заводу за рехабилитацију деце са оштећеним слухом, говором и гласом у Битољу.



Морам признати да су нас гости пријатно изненадили позитивним реакцијама и великим бројем играчака које су донели. Радост и осмеси на њиховим лицима испунили су наша срца, а тај осећај се не може речима описати.

Жеља нам је да овај наш гест буде подстрек свим другим паровима које намеравају да ступе у брак да учине нешто слично и помогну онима којима је помоћ неопходна, јер увек је право време да се учини нешто добро и хумано", изјавила је Ана Стојанов за Битољски весник.

Директорка Завода Анета Ђорђиевска није крила одушевљење што је један млади брачни пар одлучио да им на несвакидашњи начин донира играчке.

Извор: Курир.рс/Битолски весник

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Легенде

19.08.2017 12:04

Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

коначно нормално нешта

19.08.2017 12:29

Коначно нормално размишљање на вјенчању

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво младенци!

31.10.2017 10:34

Свака цаст,лепа идеја.

ОДГОВОРИТЕ