Мјере заштите од тероризма

Шпански приморски градови су почели да постављају бетонске баријере на популарним шеталиштима, у настојању да спрече нападе сличне оном у Барселони, преноси шпански лист "Вангуардиа".

Свијет 19.08.2017 | 10:37
Мјере заштите од тероризма
Бетонске баријере су већ постављене у популарним шпанским туристичким дестинацијама на обали Средоземног мора - Калафељу, Калељи и Реусу.

Напад у Барселони догодио се у четвртак по подне када је комби улетео међу пешаке и убио 13 особа, а повредио више од 100.

Након напада у Барселони, терористички напад догодио се и у Камбрилсу, где је аутомобил улетео у пешаке, убио једну, а повредио седам особа, међу којима је и један полицајац, пренео је Ројтерс.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Швицарац

19.08.2017 08:53

Ста ли казе мек-тић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

19.08.2017 11:33

СТО ТИ МОЈ БОСАНАЦ СМЕТА МЕКТИЦ.СТА НОРМАЛАН ИКО ДА КАЗЕ.ЈА САМ СРБИН И ЗИВИО САМ И ДРУЗИО НАЈВИСЕ СА МУСЛИМАНИМА-БОДЊАЦИМА.БИЛИ СМО ДОБРИ ДРУГОВИ И НИСМО СЕ ЗНАЛИ ПО НАЦИЈИ ВЕЦ ПО НАДИМЦИМА.СВАКО ЗИТО ИМА КУКОЉА.ТЕСКО МИ ПАДА СТО СЕ БИЛО ГДЈЕ ДЕСИ ТЕРОРИДТИЦКИ АКТ ПРИПИСУЈЕ МУСЛИМАНИМА.ИСКРЕНО КАО ЦОВЈЕК ТИ КАЗЕМ ДА СТРЕПИМ КАДА ОБЈАВЉУЈУ ОВЕ ТЕРОРИСТЕ ДА СЕ КО НЕ ПОМЕНЕ ИЗ БиХ.ЈА САМ У СЕДМОЈ ДЕЦЕНИЈИ И БОЛИ МЕ ЈЕР НИКО МЕ НЕМОЗЕ УБЈЕДИТИ ДА СУ ТО ЉУДИ ИЗ БиХ.ПУСТИМО И МЕКТИЦА И АХМЕТОВИЦА И СВЕ ПОЛИТИЦАРЕ ДА ЊИХ НИЈЕ БИЛО МИ БИ ДАНАС ЗИВЈЕЛИ И УМИРАЛИ КАО ДО 92.А ОВАКО НАС РАСЕЛИСЕ И КАО ГЕНЕРАЦИЈА СЕ ГЛРДАМО КО РАЗРОГИ ДОК ТИ НАСИ ПОЛОЗИЦАРИ ПИЈУ И ЈЕДУ СКУПА КУЈУЦИ ПЛАН КАКО ЗАВАДИТИ НАС ЈОС.ПОСТОВАНИ МЕКТИЦ ЈЕ БИВСИ КАО И ОСТАЛИ,АКО МОЗЕМО МИ ОБИЦНИ СМРТНИЦИ ДА ИХ СВЕ ИГНОРИСЕМО НЕКА ИМ ЈЕ ГОРЕ. С'ПИСТОВАЊЕМ

Name

ре

19.08.2017 11:37

Биће неко ухапшен и то врло брзо.

Name

Ре Швицарац

19.08.2017 11:39

Ништа,то је то ..

Name

Q Свцарцу

19.08.2017 13:37

Хвала ли ти сто се разумијем а богами овој политичкој багри нити шта можемо, а и нетребају им.Мозда им ти требаш када дођеш из ШВАЈЦАРСКЕ да ти несто лепе, а мени нема ста,док су имали узе ли су све.