Конте: Коста је за мене прошлост!

Менаџер Челсија Антонио Конте рекао је да је играч те екипе Дијего Коста "за њега прошлост".

Фудбал 18.08.2017 | 18:45
Конте: Коста је за мене прошлост!
Коста жели да напусти Челси и да се врати у Атлетико, али управа лондонског клуба не жели да га пусти.

Бразилац се налази у домовини, откако га је тренер Челсија Антонио Конте у јуну путем смс поруке обавестио да на њега не рачуна, а у једном интервјуу критиковао је свој клуб и Контеа.

Шпански репрезентативац тражи од Челсија да смањи цену трансфера, како би могао да се врати у Атлетико.

"То је сјајно", рекао је Конте кроз осмех на конференцији за новинаре, пренео је Скај.

"Сви запослени у Челсију веома добро знају шта се са Костом догодило прошле сезоне. То је смешно, тај интервју. Не занима ме да настављам ту причу. За мене, он је прошлост", рекао је Конте.

После те изјаве, члан Челсијевог тима задуженог за рад са медијима прекинуо је конференцију и рекао да клуб остаје при ставу да Коста мора да се врати у Лондон на тренинге.

После тога Конте се окренуо предстојећој утакмици са Тотенхемом, у недељу на Вемблију. Челси је одбрану титуле у Премијер лиги почео поразом на Стамфорд Бриџу од Барнлија (2:3).

Утакмицу ће због суспензија пропустити Гари Кејхил и Сеск Фабрегас, а повређени су Еден Азар и Тимуе Бакајоко, а Конте је рекао да његова екипа нема толико чврсту основу као њени ривали.

Он је додао и да Алваро Мората, који је овог лета за 70 милиона фунти дошао из Реала, још није у пуној форми и навео да може да ради само са оним играчима које има, док управа води рачуна о трансферима.

"Мој задатак је да радим са мојим фудбалерима, да побољшам тим. Знам да клуб ради све што може у прелазном року. Видећемо шта ће се догодити до краја прелазног рока, али у сваком случају ћу бити задовољан", рекао је менаџер Челсија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар