СНСД обавезао: БиХ мора у НАТО

Предсједник РС Милорад Додик вјештачким креирањем кризе око укњижавања перспективне војне имовине у РС на државу БиХ, те најавама о референдуму у вези с уласком БиХ у НАТО, настоји из сјећања свог гласачког тијела избрисати низ важних чињеница из периода када је гласовима његових посланика у државном парламенту усвојен Закон о одбрани БиХ.

Република Српска 18.08.2017 | 13:46
СНСД обавезао: БиХ мора у НАТО
Члан 84. овог закона усвојеног 2005. године наводи да "Парламентарна скупштина, Савјет министара Босне и Херцеговине, Предсједништво, те сви субјекти одбране, у оквиру властите уставне и законске надлежности, ће провести потребне активности за пријем Босне и Херцеговине у чланство НАТО-а".

Другим ријечима, законска обавеза свих инстанци власти у БиХ је да раде на испуњавању услова за чланство БиХ у НАТО. Односно, улазак у овај војни савез више није питање референдума или политиканства, већ законом прописана дужност.

Тако су говорили Шпирић, Мајкић и Живковић

Закон о одбрани БиХ усвојен је на сједници Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ 28. септембра 2005. као и на сједници Дома народа, одржаној 5. октобра 2005. године.

На сједници Представничког дома закон је усвојен једногласно гласовима 33 посланика укључујући и садашње Додикове "јастребове" и чланове СНСД-а Николу Шпирића, Милорада Живковића и Душанку Мајкић.

Шпирићев потпис се налази на овом закону којег је потписао као предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ. Сам приједлог Закона о одбрани БиХ поднио је тадашњи министар одбране Никола Радовановић. Закон је већином гласова усвојен и у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ.

Имајући у виду тадашње ставове СНСД-оваца предвођених Додиком, у наставку прочитајте како су у међувремену драстично промијенили мишљење из само њима знаних разлога.

Тако је Душанка Мајкић прошле године казала да је став СНСД-а да одлуку о уласку БиХ у НАТО "никада не може донијети ниједна политичка партија већ само грађани ове земље који су све то поднијели и чији став о томе треба ли БиХ или не да иде у НАТО интеграције треба да буде коначан".

''Земља чије је становништво било изложено бомбардовању осиромашеним уранијом и које дан данас трпи посљедице, дјеца нам умиру од посљедица осиромашеног уранијума, мора имати већи сензибилитет него они којима се то није догодило'', рекла је Мајкићева 2016. године, оцијенивши да је због тога Бошњацима и Хрватима лакше донијети одлуку у вези са питањем НАТО интеграција него представницима српског народа.

Шпирић је још 2009. бранио пут БиХ ка НАТО-у када је ово политичко опредијељење било под нападом опозиционог СДС-а. Шпирић је тада казао да "СДС на политикантски начин третира пут БиХ ка НАТО-у".

Милорад Живковић, иако је 2005. дигао руку за усвајање Закона о одбрани БиХ, већ средином 2010. почиње мијењати "плочу".

''Када је ријеч о НАТО интеграцијама сада смо у МАП-у, што нам даје довољно простора да у идућих седам година видимо да ли је БиХ мјесто у НАТО-у или јој је друга позиција боља и да ли о свему томе треба питати грађане РС на референдуму да се изјасне, што допушта и донесени закон о референдуму'', казао је он, иако усвојени Закон о одбрани БиХ не оставља слободу да се о овом питању изјашњава на референдуму.

По истој логици онда би се на референдуму могло изјаснити и о питању да ли треба или не треба плаћати порезе.

Пребацивање одговорности

Коначно окретање од политике и закона коју су здушно подржавали 2005. долази у периоду након 2010. када Додик упорно понавља да је против уласка БиХ у НАТО те да одлуку о томе треба донијети народ.

Циничност Додикове политике најбоље осликава и писмо које је СНСД-ов Небојша Радмановић, у функцији члана Предсједништва БиХ из реда српског народа, послао генералном секретару НАТО-а Јаап де Хоопу Сцхефферу, о чему можете читати у чланку: хттпс://www.ртвбн.цом/3875870/снсд-лобирао-за-пријем-у-нато.

Колико је политика СНСД-а и Милорада Додика искрена и принципијелна најбоље доказује константно мијењање ставова и мишљења у вези с путем БиХ ка НАТО-у.

Од првобитне подршке до тоталног одбијања и сваљивања одговорности за ово важно политичко питање, али и законску обавезу, на народ.

Али већ је сада јасан образац по којем Додик све "вруће кромпире" пребацује народу кроз методу референдума избјегавајући тиме властиту одговорност за посљедице које би могли трпити због промашених политика.

Извор: Фактор.ба

Коментари / 65

Оставите коментар
Name

Б

18.08.2017 11:49

ОПА БАТО, СВИ У НАТО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендула

18.08.2017 12:23

У белој куци светло до касно у ноц је горило због најаве референдума за НАТО , ни Меланија није могла да заспи , има да идемо у НАТО и то трцецим кораком пас био ко лазе !

Name

Истина боли браћо

18.08.2017 12:42

Миле хвала ти без тебе не би било оружани снага БИХ,твоји полтрони Мајкићева,Шпирић Живковић су ударили темеље,даље су наставили Тришић Бабић која је највећи лобист за улазак БИХ у НАТО савез,иста је и твој савјетник ,не треба заборавити ни Радмановића који је гласао у предсједништву за закључак и покретање активности за улазак у војни савез,ваља вратити услугу кориштења тенкова и доласка на власт.Хвала ти Миле

Name

Бб

18.08.2017 12:59

Хвала БН-у сто нас упозна да је Додик потписао улазак БиХ у НАТО,знаци сви слозни.

Name

Болесна логика

18.08.2017 13:04

Када су Срби ратовали са муслиманима у БиХ и на КосМет-у били су оптуживани да су нацисти и геноцидни. Сада управо муслимани (и србски окупациони намјесници) у БиХ желе да сви заједно идемо у НАТО како бисмо убијали муслимане у Авганистану, Ираку, Сирији... гдје год то затреба нашим окупаторима.

Name

бице овако све док и Београд не 'окрене плоцу'...

18.08.2017 13:21

Бице овако све док Додик има ако ниста, оно прецутну сагласност Београда да ради и говори ста ради. Једино рјесење је да и београдски медији [ТВ и стампа] добију налог од оног ко им командује (Вуциц) и објаве ово сто је објавио БН и понављају то у свакој прилици када се пмиње Доидик. Једино тако се ефикасно мјења мисљење јавноси

Name

Да ли се сјецате?

18.08.2017 13:39

Када су СНСД - активисти, пред гасење војске Р.С. лијепили скупоцјене плакате (финансиране од НАТО-а), који су садрзавали прекризен војни сљем а поред њега СНСД-ов црвени кацкет, са натписом "војско вољно"! А, у потпису је стајало "Млади СНСД-а.

Name

Бале Баки

18.08.2017 11:51

Тад су мислили да само будала не воли дрзаву у којој зиви. У медјувремену су се добро ухљебили и сад мисле да само будала мисли својом главом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адмирал

18.08.2017 11:56

Поздрав са носача авиона Харрy Труман

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан бојног брода

18.08.2017 12:32

Одпоздрав са носаца УСС Роналд Реаган!

Name

фоx

18.08.2017 13:37

Поздрав са носача из коњског седла

Name

отан

18.08.2017 13:49

Још раније је све договорено на овоме броду

Name

Т

18.08.2017 11:56

ОВЕ СВЕ СТАВИТИ ПОД НАДЛЕЗНОСТ БОЛИЊСКИХ ОВЛАСТЕЊА.НАРУСАВАЈУ ДЕЈТОН,ЛАЗУ МЗ,ЛАЗУ СВОЈ НАРОД.КО НОРМАЛАН ИМА ДА ИМ ВЈЕРУЈЕ.ОНИ СУ НАС 60+4 2004.ГОДИНЕ ПЕКЛИ НА РАЗЊУ ДА И БИЛИ СМО ГЛАДНИ ЗРДНИ , ПОРОДИЦЕ НАМ УНИСТИЛИ ДА ИМ СВИМА ПРЕКО РАДМАНОВИЦА ПРН.ПУКОВНИК ДУРО БЕРОЊА САВЈЕТОВАО КАКО У НАТИ,А НИКОЛА РАДОВАНОВИЦ ДА ИДЕ БРИСЕЛ.СВЕ ЗАКОНСКИМ МЈЕТАМА ОХР КАЗНИТИ БОНСКИМ ОВЛАСРЕЊИМА И УАБРАНИТИ БИЛО КАКВО ПОЛИТИЦКО ДЈЕЛОВАЊЕ А ПРАЛЕЛНО ИМ ОДУЗРТИ СВЕ ПОКРАДЕНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цба

18.08.2017 12:04

Назалост у доказе, какви су били ови из снсд-а, а и даље су такви, нико од градјана не види. Зато они могу тако да безоцно лазу и мјењају боје као камелеон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О

18.08.2017 12:05

НЕКА ОН РАСПИСЕ РЕФЕРЕНДУМ У ОКВИРУ ПОРИДИЦЕ И ПРИСИЛНО ЦЕ БИТИ ЦЛАНОВИ СНСД ПРОТИВ НАТО.ДРУГЕ ПОЛИТИЦКЕВОПЦИЈЕ И АПСТИНЕНТИ МУ НЕЦЕ НИ ИЗИЦИ НА РЕФЕРЕНДУМ.СТО САДА ДОДИК НЕ ПОМИЊЕ СРБИЈУБИЈУ И РУСИЈУ ОДБАЦЕН.СТА ОНИ ЗНАЈУ СТА ЈЕ ОСИРОМАСЕНИ УРАНИЈУМ ГДЈЕ СУ БИЛИ ДОДИК КОПАО ГРОБ КАРАДЗИЦУ О КОМЕЦЦЕ ДА СНИМА ФИЛМ ДА ОН САРАЈЕБСКИ СИБИЦАР ТЛЗАРАДЕ А ДА ЦЕ ОН НЕСТО И СВОМ ГАЛИЈАСЕВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поy ха

18.08.2017 12:06

Па зашто се Радмановић не огласи :не демантује или потврди или да неко тумачење ❓Душанка је исцрпно образложила,премда је она ту врло мало могла ,пошто је у министрству војном у њиовом мандату сједио испред РС" велики патриота"протеклом у рату Живко Мрјанац из СП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поy Ха

18.08.2017 12:27

ЗИВКО МАРИЈАНАЦ ЈЕ БИО ЗАМЈЕНИК МИНИСТРА ОДБРАНЕ И ОН НИЈЕ ИМАО СА ТИМ НИСТА ВЕЦ ПАРЛАМЕНТАРН СУПСТИНА ГДЈЕ ЈЕ ДУСАНКА БИЛА БОГ И БАТИНА И НИСТА ОНА НИЈЕ ОБЈСНИЛА БЕВЦ ЈОС ДОЗВОЛИЛА ИЛЕГАЛНУ ПРОДАЈУ НАОРУЗАЊА

Name

поy ха

18.08.2017 12:58

Добро смо ми догурали до 2017.Вођење државе ,политика ,је озбиљан посао!Ако наш народ заиста нема (а очито нема)него ове људе које је делегирао на свим нивоима власти,онда смо ми у озбиљним проблемима!Ја не потцјењујем те људе, али им ничим не дајем преднос (познавајући врло добро све те људе )спрам нас обичних људи .Ово су врло озбиљне ствари за нас просјечне !Дивим се њиховој храбрости да се са тако скромним знањем упуштају у све ово !

Name

Згубидан

18.08.2017 15:24

А Ж.Марјанац јесте у то вријеме био то што је био. Јесте био али није ништа радио. Већ је дангубио. Што у СА што у БЛ, час и СА час у БЛ. Кад ови у СА траже, он је у БЛ, кад га траже у БЛ он је онда у СА. Па тако ни сам није знао гдје је. И тако се варакао, варакајући дангубио. Тако навикао.

Name

БиХ

18.08.2017 12:12

Цему толика бука БиХ, је и наса дрзава колико и сваког градјанина БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

18.08.2017 13:04

Кад боље размислимо, тако и дође :)

Name

Вања

18.08.2017 16:25

Оо боже, па добро јутро, наравно да јесте ваша, то многи нормални и добронамјерни људи годинама покушавају да вам објасне и очи отворе! БиХ је држава свих нас подједнако, и док се на цијелом њеном територију сви, али сви људи не буду осјећали пријатно и позитивно, и живјели у миру и складу, растерећени све ове шизофреније вјештачки створене од политика, никоме од нас неће бити добро. То је једина истина!

Name

Ајд сад

18.08.2017 12:17

Хајде да не коментаришем неке ствари јер је све познато.Али рецимо те 2005 Душанка Мајкић која је прије рата започела посао у тада стабилној и снажној фирми као што је Чајавец никада није коментарисала уништење и пљачку Чајевца који је тих 2004 и 2005 већ престао са радом.Престао је он и раније са изузетком неких погона као на Лаушу.Али онда је припремана отимачина земље на којој је саграђен Чајавец.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЈде Сад

18.08.2017 12:43

НЕБИ СЕ НИ ВРСЦАЛИ НА 2005.ДА НАС ТА ДУСАНКА МАЈКИЦ НЕ ПРАВИ БУДАЛАМА. То Што је радила у ЦАЈЕВЦУ ТО ЈЕ БИЛА НА ОБУЦИ ЗА РУСЕЊЕ РС.СВД БИ ЦОВЈЕК ЗАБКРАВИО АЉ НИКОМ НЕБИ ПОЗРЛИО МУКЕ ОД 2004.јун мЈ КОЈЕ ЈЕ ОВА БАГРА РАДИЛА НАЈВРЦЕМ БРОЈУ ПОДТЕНИХ ЉУДИХ И УНИДТИЛА ИМ ЗИВОТ.ПДИХИЦКИ ЦЕ МО ИХ УБИЈАТИТ ЊИХ И ДВСКОГ ЊИХОВОГ ГДЈЕ СТИГНЕМО

Name

никола-нико микић

18.08.2017 12:17

Ни по коју цијену у НАТО. Зашто да наша дјеца иду да гину по свијету за америчке интересе и да себи стварамо непријатеље. Неутралност и демилитаризација, то је за нас. Опаметимо се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Николу

18.08.2017 12:49

Додик је у камере причао о демилитариацији а лагао нас да нећемо у НАТО.ТО ЈЕ ПОЗПИСАНО 2005,2009 2011.НЕМА ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЈЕ

Name

Ре

18.08.2017 12:56

Незналицо.нико нетјера дјецу нигдје.

Name

ре Никола

18.08.2017 13:06

Ти се намјерно правиш да имаш амнезију па сво добро знамо да ОС БиХ у којима има и знатан проценат Срба иду већ годинама у мировне мисије које води НАТО. Ово је истина чиста ко сунце, Демилитаризација неће бити, ту опцију можеш слободно за сва времена искључити,. Разоружање је могуће и није лоша идеја али под једним увјером, демилитаризација цијелог Балкана.

Name

Леко

18.08.2017 13:08

Запамти ако не удјемо у нато твоја дјеца а и моја це да гину овдје на балкану.

Name

ре

18.08.2017 19:04

Прије 20-ак година нас тукли Томахавцима а сад да и ми будемо с њима. Е никад вала. Живјела слобода

Name

змај за Николу

20.08.2017 19:19

Нато би нам био спас, сигурнији би били да се не побијемо опет добили би на времену да видимо да се мозе боље зивјети.Војска би исла као сто иде и сад.Окренимо се себи и својој дрзави постујмо комсије није то теско ако цовјек има воље и добре намјере.

Name

Слика

18.08.2017 12:33

Овој четворци на слици фали само Мајкићка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

18.08.2017 12:50

Федеративни ентитет може да иде у НАТО кад год хоће! А РС да одржи референдум за НАТО, и да се послуша воља народа...И онда мало чекајте да ми решимо статус руско-српског хуманитарног центра у Нишу, и онда нам стижу руски и белоруски мигови, Точке, Бум М2, тенкови...А већ су нам стигли 90 америчких Хамера, 10 немачких хеликоптера...Па имамо нов ракетни систем ,,Шумадију'' који лети 300 км, па новог Аласа који са 40 км навођено погађа шоферово седиште у покрету...Па старе: Норе, Соре, Огњеве... Текнове...Нове Молоше, Лазаре...И бићемо јачи него ондашња јусгословенска СР Србија! ...И онда крените у независност, и нико вас неће пипнути, јер ми имамо батину (а ко има батину -има мир)!... И чим РС постане независна, или аутономна покрајина Србије (као Војводина) - е, онда вам помажемо новчано, привредно и субвенсијски да станете на ноге!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

18.08.2017 13:09

Шта рећи, коју поруку послати....БУБББУУУХААХХАХАХАХААХХАХАХХА

Name

Мата

18.08.2017 13:10

И ста бјесе када се ...пробуди.

Name

Перо

18.08.2017 13:32

Оце ли бити референдум или опет необавезујуца анкета.

Name

Реп

18.08.2017 13:57

Па видис ли ти слику јел ти она иста говори.Ти изгледа невјерујес својим оцима него Додиковим устима.

Name

Неопредијељен

18.08.2017 14:19

Гдје набављас "робу"кази нам мајке ти добра нека да пробамо

Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

18.08.2017 15:27

☦- ово је православни крст... Он је опасно оружје које одбија вампире, сотоне и оне који су се одрекли своје чукун-чукун прадедовске вере! ... ... ...И шта ви муслимани стално пените толико на моје коментаре? Значи, брините о свом Федеративном ентитету, а РС-а да се манете! ...СРБ + РС = један народ, једна држава!

Name

Војна стратегија

18.08.2017 15:32

А шта је са ИМТ тракторима..?? Има ли их довољно..?? Ипак су се они најбоље показали у завршним операцијама.

Name

Неко

18.08.2017 13:32

Реце ја све унапријед резирано немојте људи пљувати једни на друге

ОДГОВОРИТЕ
Name

Думине

18.08.2017 13:45

Сви се боре за власт а народ полако цури према ЕУ. Паметном је све јасно. Политичари дајте се у памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни СНСД

18.08.2017 13:58

Па ми смо и даље за НАТО. Зашто? Баш зато. Ми смо аутори тих писама и идеја и нећемо дозволити да се сад неко кити туђим перјем. Тај исти Радмановић који је уљез у нашој изворној партији. Он је довео хрпу својих полтрона и радојчића. Не дамо да се он хвалише тиме и да зарађује поене, а овамо са својим кланом ровари против нас - изворних СнсД-оваца међу којима је и АТБ, која се врло увјерљиво борила за НАТО као о ми сада. Азнају Амери нашу улогу и неће је заборавити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

18.08.2017 13:59

ЈА РАДО БИ ДАО ЗЕЉКИ 20 ЦЕНТИ МИСЛИМ НА АМЕРИЦКИ НОВАЦ СРАМ ГА БИЛО КО ЈЕ МИСЛИО ВУЛГАРНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Југословен

21.08.2017 08:55

Кажи 20 центиметара, будало једна.

Name

СРБИЈА!

18.08.2017 14:02

Цркните дусмани нецете продати РС! Народ це реци не нато убојицама онда протјерати војску бих из РС! Додик це владати со зивота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахахаха

18.08.2017 14:31

Јесу ли те то ангажовали из братског ХДЗ стожера да браниш СРБство? Је ли на дневницу или по коментару? "Убојице", древна срБска ријеч...

Name

ре

18.08.2017 15:01

Па РС је давно продан, да си ти зив и здрав...

Name

Гага

18.08.2017 15:31

Док је будала да гласају за ССНД

Name

НИмрод

18.08.2017 16:33

Хахаха, овај с 'убојицама' ме докусурио, ал буквално сам оплакао од смијеха. Па јадо плаћенички, што макар 'не обратиш позорност на што и како пишеш' док овдје тролаш.

Name

Свеједномије

18.08.2017 14:05

Немам о те имовине користи ција год да буде ја требам посла да зарадим себи Хљеба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Индијанац

18.08.2017 14:11

Зар је још увијек потребно народу указивати на СНСД лоповлуке? Ако нису до сада сконтали, никада неће. Пустити стоку нека се угуши у биједи и својим глупостима, населити неке нормалне људе и идемо даље. Довести каквих Јапанаца да нам људи чуда праве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

18.08.2017 14:30

Све је супља прица ми смо од давно у нату све је одавно рјесено.Ми се непитамо ниста скроз смо небитни.Ко је баја који фактор мис само бајунима просипа прицу како је баја јак И неко.Све ради да би сто дузе остао на власти у пропалом ентитету.Унистио Рс скроз.Он И референдум какви супљаци само да скреце пазњу око стварне ствари катаклизме бједе пропасти сиромаства стецаја мита криминала корупције.Ето то је Направио од РС назалост.народ нам одлази он би Референдум.Па ко је висе луд докле це се он изивљавати на нама.Како је јадан бједан мизеран.Уце у историју као дно дна има потомци да га се стиде а ово сто је покрао у гроб неце одњети.Цовјек без имало карактера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

18.08.2017 14:37

Дајте људи маните се висе Лијевчанског трактористе. Он је за свет заборацљен лик. Ево стижу избори па изаберите своју судбину. Доста више сра..а

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

18.08.2017 14:44

НАРОДЕ ДАБОГДА ВАС БАКИР ХРАНИО ДОДИК БРАНИО А ЦОВИЦ ПОКРАО ВАСУ КУЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нато

18.08.2017 15:11

Ми треба висе да будемо за нато него ови други то нам је гарант РС ако овако наставимо мицемо је сами укинути нејма везе ција је онда имовина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РСрпске

18.08.2017 15:23

Опозиција би требала сваки дан овим лоповима постављат питања гдје је јасеновацка градја ко је потписао о улазку у Нато. ко је преносио надлезности на Бих ко је покрао банке ко је укинуо химну и грб и јос много тога сто је ова криминална багра поцинила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

18.08.2017 15:28

СДС од осниваца Републике Српске па до гробара Републике Српске. Брутално искористени и издани градјани који су гласали за СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милош

19.08.2017 19:37

Милоше! Ако се тако зовеш? Не знам колико си 1990 имао година и да ли си тад уопште био рођен? Мени су тад биле 24. У тадашњој БиХ су прије Петров-дана те године већ постојале ХДЗ и СДА. Нас је просто тјерало вријеме на организовање. Не заборави да су нам тадашња политика и ЈНА везали 2 камена око врата у виду Реформиста Анте марковића чији је оснивач у БиХ Између осталих био и "ОН" И СК-Покрет за Југославију , да не помињем ЈУТЕЛ. СДС је политички против себе тад имао 2 националне и 2 као мултиетничке, и шта се деси? Наивни срби као и увјек у кризним моментима ухватише мамац мултиетничности као Сомови и опет СДС успједе окупити преко 80% националног корпуса. Одмах после избора у СДС-ов клуб уђоше 2 посланика СПО-а тада дичне Херцеговине. Истина касније се прикључио и "ОН" али се углавном понашао као црв кад запосједне јабуку. Зато драги Милоше са бар више опреза и мало поштовања кад ти је тема писања СДС

Name

Перо

19.08.2017 07:00

А ста цемо друго?! Нато це нас најбоље стититу од нас самих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

19.08.2017 15:29

БиХ је дрзава и треба да удје у нато,,па коме криво,коме право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

19.08.2017 18:17

Политичке кукавице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел могуце

20.08.2017 16:01

Јел могуце да се срби одричу своје државе Босне, јесте ли нормални ово је ваша држава колико и босњака и хрвата!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

20.08.2017 19:02

Хапси те криминалце и лазове док није отисао и осудјен сав србски народ као 1995

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми Банана

21.08.2017 11:26

НАТО је наса свјетла будуцност! Све остало су провокације усмјерене ка дестабилизацији Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ