Брутални Пари Сен-Жермен!

Одмах након дебакла Барселоне против Реал Мадрида, на енглеском налогу Пари Сен-Жермена постављена фотографија Нејмара који се смеје.

Фудбал 17.08.2017 | 19:45
Брутални Пари Сен-Жермен!
Бродолом Барселоне у двомечу шпанског Суперкупа против Реал Мадрида (укупно 5:1 за Реал!) централна је фудбалска тема у Европи.

Да ли је могуће да машина каква је Барселона тако буде торпедована? Реал је показао да може и без кажњеног Кристијана Роналда, али Барса је показала да не може без појачања.

Онако како Барселона тренутно изгледа тешко да ће бити прави такмац Реалу у предстојећој сезони, па чак и Атлетико Мадриду, који је на путу да врати Дијега Косту.

Двојица фудбалера били су у центру пажње током реванша на "Сантјаго Бернабеуу". Први је суперталентовани фудбалер Реала, 21-годишњи Марко Асенсио, а други није играо јер није више у Барселони. Реч је о Нејмару.



Током утакмице навијачи Реала провоцирали су дефанзивца Барселоне Ђерара Пикеа, узвикујући му: "Се qуеда" (Остаје), због његове недавне објаве на друштвеним мрежама - Пике је објавио фотографију са Нејмаром, уз поруку да ће остати у каталонском клубу.

Као што знамо, Барселона је продала Нејмара Пари Сен-Жемрену за рекордних 222 милиона евра, али је дух Нејмара и даље присутан на "Ел класику".

Има и навијача Барселоне који су одмах реаговали на ово, па су Парижанима одговорили фотографијама семафора на којем стоји "6:1", што је подсећање на невероватан подвиг Барселоне прошле сезоне у Лиги шампиона.

Навијачи Реала, наравно, наслађују се и овим поступком администратора Тwиттер налога Пари Сен-Жермена, али и многим потезима својих љубимаца током утакмице против Барселоне.

Један од таквих је и дриблинг Луке Модрића који је "уништио" Андреа Гомеса. "Послао га је натраг у Валенсију", један је од коментара испод снимка.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар