У Манчестеру чекају Златана!

Најбољи стрелац Манчестер Јунајтеда прошле сезоне Златан Ибрахимовић све је ближи повратку на Олд Трафорд у јануару када се опорави од повреде.  Златан Ибрахимовић је близу повратка (останка) на Олд Трафорду, а кад заврши каријеру могао би и да буде члан стручног штаба. Покренуо своју игру: "Златан Легендс".

Фудбал 19.08.2017 | 18:15
У Манчестеру чекају Златана!
Енглески медији пишу и да биту би могао да остане и када заврши играчку каријеру - у стручном штабу Жозе Муриња.

"Прво да се опорави, нигде не журимо, нишшта није хитно"“, изјавио је Мурињо, који жели Ибрахимовића у стручном штабу, као инспирацију за млађе играче који би од њега могли много да науче.

Златан Ибрахимовић недостаје европском и светском фудбалу.

Најбољи стрелац Манчестер јунајтеда у прошлој сезони због повреде лигамената колена је на дужем опоравку (бар до јануара). Иако је изгледало да је између њега и Јунајтеда крај, Жозе Мурињо је данас широм отворио врата шведском асу. И то на дужи период.

Од доласка у Јунајтед прошлог лета, шведски ветеран одиграо је 46 утакмица и постигао 28 голова, уз десет асистенција.

Почетком априла, након што је постигао гол Сандерленду, дао је занимљиву изјаву, рекавши да сеосећа као Бенџамин Батон, алузидирајући филмског лика који не стари, већ постаје млађи.

Док се опоравља од повреде и договара се са Јунајтедом око наставка сарадње, 35-годишњи Златан је нашао времена и за разоноду. Покренуо је своју видео игру: "Златан Легендс". Наравно, он је главни лик у игри који путује кроз свемир играјући "Дрифтбалл".

Ибрахимовић је прошле сезоне са Јунајтедом освојио Комјунити шилд, Лига куп и Лигу Европе, а циљ ове сезоне је Премијер лига.

Швеђанин је у каријери, играјући за Малме, Ајакс, Јувентус, Интер, МИлан, Барселону, ПСЖ и Јунајтед освојио 31 трофеј, али никада Лигу шампиона, за сада.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар