Вошо, шта ти је?! Опет по Мажићу!

Војводина: И ми да имамо Мажића били бисмо прваци! ФК Војводина упутио је званичан допис УЕФА у којем је истакнуто незадовољство суђењем Милорада Мажића на претходним утакмицама Новосађана против Партизана.

Фудбал 18.08.2017 | 15:00
Вошо, шта ти је?! Опет по Мажићу!
"Свесни смо чињенице да је Мажић наш најбољи судија и да на утакмицама под окриљем ФИФА и УЕФА постиже изванредне резултате, те да је најбољи репрезент српског фудбала у свету. Цела Србија, па и ми у ФК Војводина, дивимо се његовим изванредним суђењима и желимо му да напредује, те да још дуго у најбољем светлу репрезентује наш фудбал и Србију. Међутим, морамо да напоменемо да Милорад Мажић нема исти критеријум у првенству у Србији и утакмицама које суди у иностранству", између осталог наводи се у писму Војводине.

Ноивосађани истичу да је Мажић превише привржен Партизану и на свим утакмицама против Војводине им својим одлукама помаже како би остварили повољан резултат.

"Од наше последње четири утакмице против Партизана, три утакмице судио је управо Мажић. На све три утакмице, победник је био Партизан и то захваљући грубим грешкама судије, које су на крају и утицале на коначан резултат утакмице. Сигурни смо да, када би наши фудбалери имали такав критеријум на својој страни и ми бисмо се могли борити за титулу, као и за финале Купа Србије. Све би било другачије, али овако, ми смо ускраћени за право да се равноправно боримо са Партизаном".

Из Војводине истичу да су се обраћали ФС Србије и судијској организацији, али пошто од њих нису добили никакав одговор, обраћамо се УЕФА, са жциљем да опомене Мажића и укаже на његово суђење и помоћ Партизану.

"Ако Милорад Мажић уложи себе и суди утакмице у Србији као што суди оне у организацији УЕФА и ФИФА, сви у Србији имали бисмо велику корист, а наш фудбал би био много богатији и успешнији. Нашша жеља није да се Мажић казни, већ да му се укаже на грешке које је направио и да се те грешке исправе, а све у интересу да нам фудбал буде бољи, да младе судије могу да да се едукују у правом смеру како би и они били успешни. Надамо се да ће наша молба бити размотрена и да ћете, за добробит фудбала у Србији, пронаћи решење и помоћи Војводини да се избори са неправдом", закључују из Војводине.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар