Изгубљени прстен нашла у мркви

Када је прије 13 година Марy Грамс изгубила вјеренички прстен док је радила у врту мислила је да га више никада неће видјети.

Свијет 17.08.2017 | 12:43
Изгубљени прстен нашла у мркви
Ова 84-годишњакиња из Алберте у Канади толико се забринула што ће јој супруг рећи када сазна да је изгубила прстен да је отишла и купила други, потпуно исти, а супругу то није рекла. Своју тајну није рекла никоме осим сину, пише Вечерњи лист.

Прстен је од супруга добила 1951. године, годину дана прије него су се вјенчали па јој је много значио.

Због тога се Марy толико и развеселила када је ове седмице поновно угледала прстен који је изгубила још 2004. године.

Њу је, наиме, назвала снаха и питала је ли икада изгубила вјренички прстен.

Марy јој је искрено признала да јесте, али снаха јој је онда открила нешто што није очекивала. Синова супруга Цоллеен Далеy радила је у истом врту гдје је њезина свекрва изгубила прстен када је ишчупала једну мркву. Оно што је видјела на мркви, шокирало ју је.



Око мркве, дословно урезан у њу, налазио се прстен који је Марy изгубила.

"Када сам пронашла прстен знала сам да припада или баки или мојој свекрви јер ниједна друга жена није живјела на тој фарми. Питала сам супруга препознаје ли прстен и он је одмах рекао да те ми испричао како му је мајка изгубила прстен прије доста година док је радила у врту. А ја сам га сада пронашла око мркве. Никад нисам видјела нешто тако", испричала је Цоллеен која је одмах назвала свекрву и угодно је изненадила.

(Вечерњи лист)

Коментари / 0

Оставите коментар