Куманова трешњица на прелазни рок - Дијего Коста!

Холанђанин распалио машту навијачима Карамела.

Фудбал 17.08.2017 | 18:15
Куманова трешњица на прелазни рок - Дијего Коста!
Менаџер Евертона Роналд Куман не одбацује могућност да доведе и побуњеног нападача Челсија Дијега Косту на Гудисон Парк овог лета. Истина, највероватније само на шестомесечну позајмицу јер Шпанац жели искључиво у Атлетико из Мадрида, али би и такав аранжман био квалитетан потез Карамела у смирај прелазног рока.

Шпанац има на столу позиве неколико клубова који би да га позајме, а после Милана и Депортива из Ла Коруње, и Евертон има сличну жељу јер му гори под ногама.

"Наравно да сваки тренер жели да доведи појачања, а ако се отвори опција да добијете најбољег фудбалера у неком тренутку, зашто је не бисмо искористили?", запитао се Куман уочи окршаја плеј-офа за Лигу Европе са Хајдуком из Сплита.

Шеф струке Карамела дигао је руке од Оливијеа Жируа којег је пратио целог лета, али и даље тражи "деветку", наследника Ромелуа Лукакуа.

"Тешко је наћи замену јер то мора да буде квалитетан фудбалер, или барем младић који има пуно простора за напредак. Имамо могућност да доведемо квалитетна појачања, али не играмо Лигу шампиона, што нам отежава посао. Опет, треба нам центарфор. Довели смо Сандра Рамиреза, знамо да се Калверт-Левин развија, али нам треба још једна деветка. У Премијер лиги не можете да се такмичите са двојицом нападача. Уколико не доведемо искусног центарфора, терет ће спасти на децу", упозорава Роналд Куман.

Подсетимо, Евертон је током лета потрошио близу 150.000.000 евра, а јуче је стигао и Исланђанин Гилфи Сигурдсон најскупље појачање у историји великана са Гудисон Парка. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар