Из освете "минирао" свадбу

Милан М. из Приједора приведен због лажне дојаве о бомби

Босна и Херцеговина 17.08.2017 | 09:36
Из освете "минирао" свадбу
Полиција је открила "бомбаша" који је лажном дојавом о постављеној бомби у хотелу "Приједор" покварио свадбено весеље и свирку турбо фолк певачице Вики Миљковић. Утврђено је да се ради о Милану М. (33) из Приједора.

Свадба, на којој је било око 650 гостију, одржана је 8. јула ове године, а весеље младенаца замало је прекинуо анонимни позив који је у 23.15 упућен рецепцији хотела. Мушкарац је рецепционарки саопштио да је у хотелу подметнута бомба која ће експлодирати.

Она је одмах реаговала и позвала полицију која је извршила контрадиверзиони преглед и утврдила да је реч о лажној узбуни.

"Радом на терену утврђено је да је дојаву упутио М. М. (33) из Приједора. Током криминалистичке обраде код њега је пронађен мобилни телефон са којег је рецепцији хотела упућен позив и пријављено да је у хотелу подметнута експлозивна направа", саопштио је ПУ Приједор.

Незванично новости сазнају да је Милан М. покушавао да прекине свадбено весеље како би напакостио младином оцу, приједорском бизнисмену Сими Ш. с којим је имао одређени спор у пословној сарадњи. Тачније, осумњичени је зет директора једне приједорске фирме која има нерашчишћене рачуне с фирмом младиног оца.

(Вечерње новости)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

хахаха

17.08.2017 07:42

Какав домаћин. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Код нас је још добро

17.08.2017 10:30

Само нека нема никаквих злочина.Интересантно је да су ово објавиле Вечерње новости.Требало би навести и о којим се предузећима ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.М.

17.08.2017 15:56

Санпром вл. Симо Сврака

Name

Кики

17.08.2017 12:08

Бленов звао са свог мобилног. Сад је дефинитивно умобилан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пропаст.

19.08.2017 06:14

Тајкун сеоски је утајио неплаћајући стварне порезе држави милионски износи покуповао друштвене фирме за багателу а сад то изнајмљује и препродаје.,а КД је баш од велике важности тел лажни позив.У РС полиција штити лопове тајкуне и политичаре а који су нас сви ојадили за нормалан живот пљачкама лажним и пљачкашким приватизацијама и што је најгире сад они уживају све бенефите својих недјела и имају зашиту ентитетског политичког врха.

ОДГОВОРИТЕ