Милојевић: Нисам звао "Грофа", немају слабу тачку!

"Ми се никога не плашимо. Имамо велики респект према екипи Краснодара и даћемо све од себе да одиграмо добру утакмицу", казао је тренер Звезде Владан Милојевић на конференцији у Краснодару, пред дуел са истоименим клубом.

Фудбал 17.08.2017 | 12:45
Милојевић: Нисам звао "Грофа", немају слабу тачку!
Фудбалери Црвене звезде стигли су у Краснодар и тренирали на велелепном стадиону.

На 24 сата до дуела, Владан Милојевић одржао је конференцију за новинаре и у Краснодару, за тамошње медије, и рекао да грб и историја клуба не дозвољавају црвено-белима да се икога плаше, па тако и Краснодара, и додао да ће његова учинити све да одигра добар меч.

"Краснодар је у врху руског фудбала. Добили смо, дакле, изузетно тешког противника, али нисмо ни ми случајно дошли овде. Очекује нас тешка утакмица, добар противник, али мислим да смо се добро припремили и да имамо шта да покажемо", рекао је Милојевић и додао оно што је више пута истицао откако је овог лета дошао у најтрофејнији српски клуб, али и оно што је већ рекао пред пут у Русију: "Грб и историја Црвене звезде не дозвољавају да се никога плашимо. Ми се никога не плашимо. Имамо велики респект према екипи Краснодара и даћемо све од себе да одиграмо добру утакмицу".

Меч се игра од 19 часова, а Владан Милојевић је говорио о противнику који је један од најтежих могућих на жребу, али кога се његова екипа ипак не плаши.

"Краснодар има препознатљив стил игре, нападачки, они тако играју. Мислим да ова утакмица неће имати везе са онима у првенству, ово је нешто сасвим другачије. Још једном понављам, немамо разлога никога да се плашимо, даћемо све од себе и видећемо да ли ће то бити довољно".

Руске новинаре је занимало да ли се Милојевић консултовао пред меч са тренерима који раде у Русији, међу којима је и Миодраг Божовић, некадашњи тренер Звезде?

"Нисам сам се ни са ким саветовао... Нити можемо ми нешто да сакријемо, нити може Краснодар нешто да сакрије од нас. Јако се добро познајемо, нема ту неких тајни".

Тренер Звезде није желео да посебно издвоји неког од играча Краснодара, али се сложио са констатацијом руског новинара да је Фјодор Смолов један од важнијих у руском тиму.

"Нисам од тренера који посебно издвајају играче. Краснодар има фантастичне играче, нема слабу тачку. Смолов је значајан за тим, али не можемо да се фокусирамо на само једног играча. Мени је важно шта ћемо ми да урадимо, не могу да идем логиком да ли ће играти неки играч или не. Али, сложио бих се са вама да је Смолов један од најбољих играча. Без обзира да ли ће играти или не, ја као тренер желим да се што пре опорави", рекао је Милојевић. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар