Синсинати: Ферер прејак за Типсаревића

Јанко Типсаревић није успео да се пласира у треће коло Мастерса у Синсинатију, пошто је са 6:4, 6:7, 6:1 поражен од Давида Ферера.  Два и по сата борбе, 13 брејкова и елиминација! Чак 13 брејкова виђено је у сусрету Јанка Типсаревића и Давида Ферера који је на крају добио шпански тенисер.

Тенис 16.08.2017 | 20:10
Синсинати: Ферер прејак за Типсаревића
У дуелу два ветерана, Шпанац је имао више концентрације у одлучујућим поенима и на крају је заслужено славио.

Ово је био осми међусобни меч двојице играча, а занимљиво Типсаревић је славио само једном и то на Олимпијским играма у Пекингу 2008. године.

Ферер ће се у наредном колу састати са бољим из дуела Пабло Карењо Буста - Миша Зверев.

Типсаревић је сплетом околности дошао до главног жреба, а онда и другог кола овог Мастерса.

У квалификацијама је поражен у одлучујућем мечу, али је као "лаки лузер" прошао у прво коло, међутим услед повлачења Кеија Нишикорија аутоматски је прошао у наредну рунду.

Штета!

Српски тенисер Јанко Типсаревић завршио је учешће на мастерс турниру у Синсинатију, пошто је данас у другом колу поражен од Шпанца Давида Ферера у три сета, 4:6, 7:6 и 1:6.

Ферер је у осмом дуелу с Типсаревићем до седме победе дошао после два сата и 25 минута игре.

У првом сету виђено је чак пет брејкова, од чега је Ферер направио три, па је после 48 минута игре водио 1:0 у сетовима.

Типсаревић је трипут у другом сету имао брејк заостатка, али је сва три пута успео да се врати и тај период одведе у тај-брејк у ком је славио 7:5.

У одлучујућем сету Ферер је у потпуности надиграо Типсаревића и изборио пласман у треће коло.

Ферер ће се у другом колу турнира у Синсинатију састати са бољим из дуела између Шпанца Пабла Карења-Бусте и Немца Мише Зверева.

Извор: Б92/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар