Погба објашњава: Због овога је лакше уз Матића...

Већ после два званична меча може да се види да је Жозе Мурињо направио сјајан посао када је од Челсија "украо" Немању Матића. То осете и други његови фудбалери. . .

Фудбал 18.08.2017 | 12:00
Погба објашњава: Због овога је лакше уз Матића...
Многи су се чудили одлуци Жозеа Муриња да његова "мета" у току овог прелазног рока будеНемања Матић, фудбалер који је у касним двадесетим и за кога је потребно понудити чак 40 милиона фунти како бисте га начинии вашим, али...

Скептицизам већ после две званичне утакмице у "црвеном" и не постоји више.

Немања Матић је "украо шоу" осталим појачањима у мечевима против Реал Мадрида (1:2) и Вест Хема (4:0), иако није постигао гол...

Већ је видљиво да Манчестер јунајтед делује балансираније и компактније на средини терена, а утицај Немање Матића одразио се, како се и очекивало, на још неке фудбалере, па се већ сада може рећи да је Пол Погба на трагу оног "фудбалера од сто милиона евра".

Француз је постигао гол у победи над "чекићарима" и објаснио је због чега му је лакше када је и Немања Матић на терену уз њега и шта то значи за његову игру.

"На утакмици против Вест Хема, Матић је био иза мене и стога сам више могао да размишљам о офанзиви. Боље се осећам када играм тако, али све зависи од тога шта менаџер жели".

Мурињо свакако жели да сваки његов фудбалер игра на највишем нивоу, а вероватно ћемо у неким другим мечевима видети и Погбу у дефанзивнијој улози, можда и у офанзивнијој када је уз Немању Матића и Андер Ерера, који није наступио протеклог викенда.

"Увек имам самопоуздања. Дајем све од себе и сада сам се боље адаптирао Премијер лиги, а далеко боље познајем и свој тим. Када је то тако - лакше и играш, постаје бољи, имаш другачији осећај. Видели сте на мечу против Вест Хема како смо се одлично слагали и играли један за другога", закључио је Пол Погба који је рекао и да не размишља о "цени" која је прилепљена на њега пошто више није најскупљи фудбалер света (то је постао Нејмар који је прешао у ПСЖ за 222 милиона евра).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар