СЛС: Звезда одмара од Краснодара до Партизана!

Меч Борац - Звезда одложен због стања терена у Чачку! Нова травната подлога још није у стању прихватљивом за играње, па ће уместо 20. августа, дуел бити одигран у првом слободном термину.

Фудбал 17.08.2017 | 11:45
СЛС: Звезда одмара од Краснодара до Партизана!
Утакмица шестог кола Супер лиге Србије између чачанског Борца и Црвене звезде, првобитно заказана за недељу 20. август 2017.године, одложена је због стања нове травнате подлоге на стадиону у Чачку.

“На основу извештаја надлежне комисије која је извршила преглед стадиона ФК Борац и констатовала да нова травната подлога још увек није у стању које је прихватљиво за играње утакмица Супер лиге Србије, донета је одлука о одлагању утакмице 6.кола између ФК Борац и ФК Црвена звезда. Констатовано је да би због неподобне травнате подлоге могло доћи до повређивања играча оба тима“, наводи се у саопштењу на сајту Суперлиге.

Одложена утакмица биће одиграна у новом, првом слободном термину, који ће бити накнадно утврђен у зависности од успеха Црвене звезде у квалификацијама за Лигу Европе.

Црвено-бели сутра играју у Краснодару против истоименог тима први меч плеј-офа за Лигу Европе, а након одлагања ове утакмице имаће више времена за припрему реванша са руским тимом који је на програму 24. августа у Београду.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар