ЛЕ: Видеотон у Београду...

Да покажемо да је наша одбрана боља од Партизановог напада! „Николић нам је скренуо пажњу на Ђурђевића и Тавамбу, али се надам да ћемо наредни петак дочекати на жребу за групну фазу Лиге Европе“, каже Атила Фиола.

Фудбал 17.08.2017 | 09:15
ЛЕ: Видеотон у Београду...
Видеотон је дошао само с једним циљем - да сачува мрежу мирном.

То је план екипе Марка Николића, који је мало иза поднева довео експедицију мађарског представника у Београд, с намером да у четвртак, на њему савршеном познатом терену, одоли Партизану и тако стекне добру полазну основу пред реванш у Фелчуту за осам дана.

„Наша прва жеља је да спречимо домаћина да постигне гол. Откако сам се вратио на терен, то је постао наш заштитни знак, јер смо све три утакмице које сам играо после повреде колена завршили с мирном мрежом“, подсећа Атила Фиола, штопер, по потреби десни бек Видеотона, који је с њим у стартних 11 издржао против Мезоковесда (2:0) и Дебрецина (1:0) у првенству, односуи Бордоа у претходном колу квалификација за Лигу Европе.

Сад ће наспрам себе имати Уроша Ђурђевића, првог стрелца Суперлиге из минуле сезоне иЛеандреа Тавамбу који даје голове на почетку ове.

„Марко Николић нам је скренуо пажњу на њих двојицу. Одлични су нападачи. Анализирали смо их. Да бисмо их зауставили потребно је да испунимо све захтеве нашег тренера. Стручњаци кажу да је највећа снага Партизана у офанзиви, а ми желимо да покажемо нешто друго: да наша одбрана није слабија од нападачке линије домаћина“.

Репрезентативац Мађарске је уверен да његов тим може да избаци још једног фаворита. И зна како.

„На овом нивоу такмичења, један гол у гостима доста значи. Погледајте наш двомеч са Бордоом. Прошли смо захваљујући поготку у Француској. Надам се истом сценарију. Партизан је тежак ривал скоро као Бордо. Неки кажу 'ако сте изабацили Жирондинце, морате и Партизан'. Да се разумемо, наш наредни ривал је бар једнако добар као онај из претходне рунде. Једина шанса да прођемо је да одиграмо на истом нивоу. Можда и боље. Надам се да ћемо следећи петак дочекати на жребу за групну фазу Лиге Европе“, оптимиста је Атила Фиола, у изјави за Немзетиспорт.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

17.08.2017 07:25

Ксд будете имали море избацити цете партизан.

ОДГОВОРИТЕ