Кутињо је завршио епизоду у Ливерпулу!

Дембеле почео да пакује ствари! Све ће бити готово у наредних неколико дана.

Фудбал 17.08.2017 | 20:00
Кутињо је завршио епизоду у Ливерпулу!
Цена још није договорена, али трансфери ће се десити упркос противљену Ливерпула и Борусије Дортмунд. Барселона ће у наредних неколико дана завршити трансфере Филипеа Кутиња и Усмана Дембелеа.

Још се не зна колико ће Каталонци на крају платити за двојицу офанзиваца, али нема никакаве дилеме да ће обојица коштати преко 100.000.000 евра и да ће Барса на њих двојицу потрошити сав новац зарађен од Нејмарове продаје. Чак ће морати и да доплати.

Ливерпул и Борусија су покушавали притиском на своје звезде да стопирају трансфере, али Барсин зов је био јачи па су Кутињо и Дембеле чврсто решили да по сваку цену пређу на Камп Ноу. Према писању каталонских медија, Кутињо је јасно ставио до знања челницима Ливерпула и Јиргену Клопу да више нема намеру да игра за њих и да је одиграо своје последње минуте у тиму Редса. Због тога није ни био у конкуренцији за мечеве против Вотфорда и Хофенхајма.

Слична ситуација је и са Дембелеом. Немачки папараци су га јуче ухватили како износи ствари из куће  и спрема се за селидбу. Он већ данима не тренира са Милионерима и чека зелено светло из клуба за прелазак у Каталонију. Проблем је цена, с обзиром да Борусија тражи 150.000.000 евра (укључујући бонусе) што Барса не жели да плати и држи Ди Марију у резерви као алтернативу.

Упркос љутњи и противљењу из Немачке и Енглеске, Барса ће победити у ове две битке и највероватније у наредних седам дана промовисати Дембелеа и Кутиња као највећа појачања овог лета.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар