Баста узео први трофеј с Лацијом!

Незаборавно. . . ! Екипа Лација успешно је започела нову сезону освајањем Суперкупа Италије, савладавши освајача дупле круне Јувентус са 3-2 у изузетно узбудљивој утакмици.

Фудбал 17.08.2017 | 19:00
Баста узео први трофеј с Лацијом!
Српски фудбалер Душан Баста одиграо је значајну улогу у победи свог тима који је до 85. минута водио са 2-0 головима Имобилеа, после чега су ‘бјанконери’ успели да изједначе захваљујући двоструком стрелцу Дибали.

Ипак, у трећем минуту судијске надокнаде времена, Мурђа на асистенцију Лукакуа доноси трофеј римској екипи.

Баста, који је на терену био до 74. минута, није крио одушевљење због свог првог трофеја у ‘небескоплавом’ дресу.

"Ово је незаборавно вече и за мене и за моје саиграче. Ово је моја четврта сезона у Лацију, имали смо неколико финала, али ово је први трофеј и пресрећан сам. Већи део меча смо сви трчали и радили једни за друге као прави тим. У финишу смо мало попустили, али се и брзо вратили. Трофеј је једино што се рачуна и ми ћемо да уживамо у њему", рекао је Баста.

Српски фудбалер је имао речи хвале за екипу Јувентуса, којој је Лацио тако успео да се освети за пораз у финалу Купа Италије из маја ове године.

"Јувентус је и даље сјајан тим, који је већ шест година најбољи у Италији, а такође је и међу најбољима у Европи. Уживаћемо у овој победи, славићемо неколико дана и онда крећемо опет", закључио је Баста.

Ово је био четврти Суперкуп Италије за Лацио и прва победа над Јувентусом у свим такмичењима, још од 2013. године.

Нова сезона Серије А почиње предстојећег викенда и Лацио у недељу дочекује новајлије СПАЛ.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар