Лепа Брена има нову снајку

Стефан Живојиновић и Катарина Живковић однедавно су у љубавној вези, сазнаје Курир. Син Лепе Брене и Бобе Живојиновића смувао је певачицу пре месец дана, али то обоје крију од јавности.

Забава 16.08.2017 | 13:11
Лепа Брена има нову снајку
Према сазнањима Курира, Стефан и Каћа интензивно су се дописивали месецима, а средином јула су почели да се забављају.

''Упознали су се још пре неколико година и углавном су се виђали као пријатељи. Пре две године папараци су их први пут ухватили заједно на сплаву, с њима су били и Стефанов брат Виктор и његова девојка Александра Пријовић, с којом је Каћа тада била на турнеји по Аустралији.

Од тада су се повремено сретали, али ништа није било између њих двоје, све до пре два месеца, када је Стефан почео да јој шаље љубавне поруке! Она је у почетку мислила да се шали с њом, али се испоставило да је био искрен и да се стварно заљубио у њу'', прича извор близак Живковићевој.

После неколико недеља дописивања преко порука, певачица и њен новопечени колега су се срели.

''Каћа ми је само рекла да јој прија Стефаново удварање и да ће се видети с њим. Од тог сусрета је веома тајанствена јер он не жели да јавност зна да има девојку, због музичке каријере коју је недавно започео и обожаватељки, којих има све више. И Каћа је одлучила да ћути о томе јер се више пута опекла када је говорила о момцима с којима се забављала'', закључује извор.



Певачица демантује наводе медија:
 
''Нисте једини који ме питате за то. Претпостављам да нас повезују јер се дуго дружимо, али ми смо само пријатељи'', правдала се певачица, а њен нови дечко није одговарао на позиве.

Слаб на певачице

Пре него што је постао певач, Стефан је био медијски експониран, како због мајке Лепе Брене, тако и због љубави с Надицом Адемов.

Живојиновић и звезда „Гранда“ смували су се средином прошле године и били су заједно неколико месеци, након чега је певачица упловила у везу с Далибором Станојевићем, који је од ње старији 20 година и има троје деце. Стефан је затим пола године био у љубави с манекенком Доротеом Раденковић.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ауди

17.08.2017 15:18

Династија,незна се ко кога.

ОДГОВОРИТЕ