Ната не може без највећег порока

Наташа Беквалац је у трећем месецу трудноће, али не може да се реши највећег порока - цигарета! Иако је одлучила да због бебе батали никотин, певачици то не полази за руком, па и даље пуши у великим количинама.

Забава 16.08.2017 | 08:07
Ната не може без највећег порока
И њен дечко Лука Лазукић забранио јој је да конзумира цигарете, али узалуд. Иако му је дала реч, популарна Новосађанка не успева да се одупре пороку. Зато је бизнисмен решио да ангажује психолога који ће његовој драгој помоћи да заувек остави никотин.

Има два доктора

''Наташу гризе савест због тога што се трује никотином, а у благословеном је стању, па се свим силама труди да што мање пуши. Међутим, деси се да дневно потроши две пакле! Луки то смета и одлучио је да Наташи пронађе стручњака који ће јој помоћи'', прича извор близак певачици.

Он додаје да су Наташи лекари забранили да пуши:

''Певачица има два доктора, једног у Бечу, а другог у Београду. Обојица су јој рекла да мора да се реши цигарета. Наташа не одбија савет стручњака, променила је неке навике, али јој је тешко да остави цигарете. Једноставно је нервозна без никотина''.

Породица је прозива

И сама певачица је изјавила да је због неуспеле битке с овим пороком често прозивају у породици.

- Мама ми је рекла да сам као добра крава. Када сам је питала шта то прича, она ме је поново поклопила: „Ти си као она крава што да 20 литара млека, а онда својом ногом сруши ту кофу“ - објаснила је Ната проблем с пушењем.

Зависна

Наташа је неколико пута покушавала да остави дуван, али успела је само да смањи.

''Много боље се осећам, имам више времена и енергије, цигарете су ми заиста то одузимале. Нисам још спремна да их се потпуно одрекнем, али сада се дан своди на десетак цигарета, раније сам пушила три кутије'', признала је својевремено.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар