ЛЕ - Промјене за Видеотон: Стојке и Ђука?!

Мирослав Ђукић очигледно ће и за меч са Видеотоном морати да прави резове у екипи. Ђурђевић се опоравио, а голман Стојковић се вратио спреман.

Фудбал 16.08.2017 | 16:00
ЛЕ - Промјене за Видеотон: Стојке и Ђука?!
Партизан је у дербију против Војводине играо у измењеном саставу у односу на претходне утакмице. С тим у вези намеће се питање с којим тимом ће црно-бели изаћи на мегдан Видеотону у плеј-офу за Лигу Европе.

Тренер Мирослав Ђукић ће, очигледно, и за Мађаре морати да мења почетну поставу.

Небојша Косовић због повреде сигурно неће бити у постави против Видеотона у Београду, али ће се у тим вратити Урош Ђурђевић.

Добре вести стижу из "Земунела", где је млади нападач у уторак одрадио тренинг и процена је да ће бити спреман да у првој утакмици плеј-офа за Лигу Европе помогне саиграчима.

Али...

Разлог за бригу навијача Партизана по питању најбољег стрелца и те како постоји. Све је извесније да ће Ђурђевић после Видеотона напустити редове шампиона Србије и поново се опробати у иностранству. Најозбиљнији кандидат да доведе нападача Партизана је, као што се у спомињало, Олимпијакос.

Одлазак Ђурђевића значио би и одлазак трећег битног играча из шампионске генерације. "Ваљак" би тако за мање од месец дана остао без убитачног голгетерског тандема, јер је Леонардо још раније отишао у Ал Ахли. Први је Хумску, одмах по завршетку прошле сезоне, напустио штопер Никола Миленковић.

Филип Кљајић и Лазар Ћирковић су "испали" из 11 и тешко да ће се у четвртак вратити. Али, питање је да ли ће међу стативама бити и Марко Јовичић, млади голман који је против Војводине добио шансу.

Веће су шансе да се опет пресели на клупу.

У уторак се у Партизан вратио Владимир Стојковић и вероватно ће репрезентативна "јединица" одмах добити прилику.

Енигма је и Евертон... 

Чињеница је да Бразилац вуче "ситну" повреду и да се на њу пожалио на тренингу пред утакмицу са Војводином, тако да је Ђукић шансу дао Милану Радину. Међутим, исто тако, Евертон од почетка сезоне не игра на нивоу који се од њега од чекује, док је Радин сасвим коректно искористио прилику против Новосађана.

Наступи оба Милетића, Вулићевића, Остојића, Јевтовића, Суме и Јанковића не би требало да буду доведени у питање. У том случају, Леандре Тавамба би могао да предстаља другог нападача или резервисту, ако прилику добије Данило Пантић или неко други из везног реда.

Било како било, Партизан до утакмице са Видеотоном има још да тренира, а последњу реч даће тренер Ђукић. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар