У Рогатици убијен мушкарац

Мушкарац чији су иницијали И. П. , настањен у Кантону Сарајево, ухапшен је због сумње да је у Рогатици убио мушкарца Ћ. Н. , настањеног у сарајевској општини Нови Град.

Република Српска 15.08.2017 | 17:55
У Рогатици убијен мушкарац
Начелник Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе /ПУ/ Источно Сарајево Небојша Поповић рекао је данас да је И.П. лишен слободе и да су га службеници ПУ Горажде предали ПУ Источно Сарајево, те да је у току увиђај и криминалистичка обрада над овим лицем.

Он је на конференцији за новинаре изјавио да је синоћ око 21.10 часова полиција из Дома здравља Рогатица обавијештена да је довезен мушкарац са прострелном раном грудног коша.

Поповић је навео да је након указане љекарске помоћи лице Ћ.Н. возилом Хитне помоћи пребачено у Кантоналну болницу у Горажду гдје је љекар констатовао смрт.

"Оперативним радом на терену полицијских службеника ПУ Источно Сарајево су дошли до сазнања да је могући извршилац лице И.П., настањено у сарајевској општини Стари Град", рекао је Поповић и додао да је ријеч о лицу које је довезло повријеђеног у Дом здравља Рогатица.

Поповић је нагласио да је И.П. лишен слободе и да су га службеници ПУ Горажде предали ПУ Источно Сарајево.

Према његовим ријечима, у току је увиђај и криминалистичка обрада над овим лицем.

Након комплетирања предмета, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је починио кривично дјело убиства, он ће бити предат на даље поступање надлежном тужиоцу.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар