Имала романсу са Нининим дечком

Када је романса између Филипа Крајиновића и Нине Лечић запала у кризу, у његовом друштву је виђена фолк певачица, с којом је и даље у контакту.

Забава 15.08.2017 | 07:55
Имала романсу са Нининим дечком
Звезда "Гранда" и овај "плејбој" упознали су се још 2009. и од тада су блиски.

"Милица и Филип се одлично познају , често су се кретали у истом друштву. Још пре осам година њих двоје су почели да се друже, тада су се виђали интензивно, а однос су обновили почетком марта ове године. Баш када је Филип прекинуо везу с Нином. Он је тада почео Милици да шаље поруке, на које је она уредно одговарала. Неколико пута су заједно виђени на пићу. Очигледно је да Крајиновић хтео да направи љубоморну дугоногу Нину, јер чим се с њом помирио, заборавио је певачицу. Али, чују се повремено", каже добро обавештен извор.



Милица Павловић је, као и увек, била опрезна када је реч о приватном животу и успела је да свој однос с младим тенисером сакрије.

"Никако није желела да зна да се њих двоје познају, јер је Филип у том периоду био баш заступљен у медијима због Нине. Паметно је поступила, јер тенисер није и намеравао да с њом оствари озбиљнију причу. Он је био и остао људо заљубљен у бившу супругу Бранислава Лечића", завршава извор.

Филип је потврдио да се њих двоје познају.

"Милицу знам од раније из неког заједничког друштва. То је све што могу да кажем", рекао је тенисер.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар