Србија - Холивуд: Стижу звијезде

Глумац Кијану Ривс више од 20 дана боравиће у Србији, док ће се чувена манекенка Наоми Кембел задржати неколико дана колико је довољно да се ураде фотографије за нови амерички бренд чије је заштитно лице.

Србија 14.08.2017 | 22:52
Србија - Холивуд: Стижу звијезде
Након Џулије Робертс и Деми Мур, у Србију стижу и остале светске фаце. За десетак дана у нашу земљу стићи ће један од највећих заводника међу холивудским глумцима Кијану Ривс док ће мушкарце обрадовати долазак Наоми Кембел.
 
Како "Блиц" сазнаје, Кијану ће у Београду остати скоро три недеље јер снима нови филм чије се име, али и сценарио држе у строгој тајности.

"Агенти су још у јануару резервисали хотел у центру града где ће Ривс боравити све време снимања. Најновији филм у којем Кијану игра главну улогу биће сниман на неколико локација у Београду, а постоји могућности да се неке сцене снимају на Тари. У сваком случају, холивудски глумац је захтевао да уколико вожња до сета не траје више од три сата, он жели да буде у хотелу у Београду, а не да се премешта. Продуценти су му предочили основне информације о земљи у коју долази јер о њој ништа није знао", каже наш добро обавештени извор, и додаје:

"Кијану није имао неке посебне захтеве осим да му соба буде светла, са пуно сунца, и да у сваком тренутку има на располагању посебну врсту минералне воде која ће бити увезена из Америке јер је код нас нема у продаји. Тражио је и додатну инфилтрацију кисеоника у апартман, као и да на сету комуницира с онолико људи колико је неопходно."

У истом хотелу ће, како сазнајемо, бити смештена и Наоми Кембел, само што она стиже последњих неколико дана августа.

"За њу је резервисан хотел на четири дана, али су велике шансе да Србију напусти и после три дана јер све зависи од ажурности екипе на сету.

Она ће позирати за нови амерички бренд одеће за који се у Београду ради каталог. Огромна кућа са стилским намештајем изнајмљена је на Дорћолу, и ту ће Наоми позирати пред објективом америчког фотографа који долази заједно са њом. Неколико дана пре њеног доласка у Србију стижу стилисти, шминкери и редитељ који су задужени да каталог изгледа онако како је менаџерски тим тог бредна замислио.

За разлику од Ривса, Кембелова познаје српско тржиште и зна да су Срби гостопримљив народ и да имају лепе девојке. Она је чула да је Београд познат по ноћном животу па је изразила жељу да једно вече изађе у провод", открива наш извор који ће, између осталих, бити упућен у кретање ове лепотице, као и многих представника светског џет-сета који ће до краја године посетити неку од земаља на Балкану.

Он истиче да би Србија требало да искористи ту прилику и привуче што већи број продукцијских кућа.

"Ово је тренутак који сви ми у Србији треба да искористимо јер велике продуцентске куће долазе овде да снимају филмове због цене која је ниска. Са друге стране, те холивудске звезде треба да запамте Србију и Београд по лепом и да се поново врате, што би наш туризам поспешило.

Зато се наши агенти који помажу страним продуцентима труде да им овде обезбеде најбољи хотелски смештај, унапред организују посету традиционалним српским ресторанима и упознају их с благодетима наше земље.

Са друге стране сви који су до сада били у Београду одушевљени су професионалношћу наших људи, брзином и спретношћу којом раде, као и талентом. До краја године у Београду би требало да се снимају сцене за још два светска блокбастера, па ће у Србији све врвети од светских фаца", истиче наш извор који због уговора није желео да му спомињемо име.

Извор: Блиц

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Милокрад

14.08.2017 22:42

Могао је Додик глумити Додика,или Додик Додика или...он је бас добар у тим сезонским или вам изборним замјенама властитог идентитета,цак се ни он ни ови његови не могу сјетити ста је и ко је,врх сцена за филм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО

14.08.2017 22:44

ЗМАМИСЛИ СЦЕНУ ПОВРАТАК У ПРОСЛОСТ КАДА УЛАЗИ ДОДИК КАО САДА СРБИН КОД ДОДИКА НА ТЕНКОВИМА СФОРА,СВЕ СА ДАСКОМ НОВОГ ВЈЕТРА У КОСИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахахх

14.08.2017 22:45

Спилберга би збунио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Матриx

14.08.2017 22:46

Ма ту ни сам не би знао ко је ко,једино би ови његови увијек знали,они бас зању кад је Додик а кад је Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

15.08.2017 05:21

Закон новца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

15.08.2017 08:55

Уцимо енглески ... Деепер , деепер !!! Ја се напнем и немпр .

ОДГОВОРИТЕ