Министри осудили Ланетову изјаву

Министри стали у одбрану премијерке!

Србија 14.08.2017 | 21:30
Министри осудили Ланетову изјаву
Након што је познати глумац Милан Лане Гутовић гостујући у једној емисији на скандалозан начин извређао председницу Владе Србије Ану Брнабић називајући је кучком, министри за “Ало!” коментаришу речи глумца као скандалозне, дискриминаторске и да понајвше говоре о њему самом.



Наиме, Милан Лане Гутовић је казао да нема ништа против што је Ана Брнабић лезбијка, али да му смета што је премијерка.

"Она каже да је од рођења лезбијка и на то нема нико никакву примебу, али имам на то зашто је премијерка. Нико нема ништа против њеног лезбејства. Ја имам кучку која је од рођења кучка, то је мој пас, и немам ништа против док ми не постане премијер", рекао је он.

Скандалозна изјава познатог глумца наишла је на осуду чланова Владе који су стали у одбрану премијерке Ане Брнабић.

"Заиста сам социолошки заинтересована за феномен појединих глумаца који искрено верују у своју интелектуалну супремацију, али је тешко објашњавају без увреда и јефтине приградске полуироније. Колико се сећам, Гутовић је својевремено неуспешно покушао политички да се ангажује, а ево сад је очигледно о каквим се дометима, политичким и људским, ради", казала је за “Ало!” министарка задужена за веропске интеграције Јадранка Јоксимовић.



Шокирана изјавом познатог глумца била је и министарка без портфеља Славица Ђукић Дејановић које је изјаву Ланета Гутовића оценила као безобразлук.

"Безобразлук реномираног глумца је срамни показатељ дискриминације која би морала бити далеко од модерне Србије и уметности", казала је она за “Ало!”.



Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, навела је да спорна изјава много више говори о ономе ко је дао.

"Свака изјава је слика оног ко изјаву даје, а не слика онога кога се изјава тиче", кратко је за “Ало!” прокоментарисала Михајловићева.



Изјаву Милана Гутовића јуче је осудио и министар Бранко Ружић, наследник Ане Брнабић на челу Министарства за државну управу и локалну самоуправу.

"Изјаве тог типа нису уметничка слобода нити игра речи. Ради се о крајње дискриминаторском ставу према женама и хомофобичној хистерији која не треба и не сме да живи у нашем друштву", казао је Ружић за “Ало!”.



Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић каже за „Ало!“:

"Дискриминација је недопустива у сваком друштву, а што се тиче конкретног случаја искористио бих цитат и рекао да Гутовић има велику предност над паметним човеком: увек је задовољан самим собом."



Извор: Ало

Коментари / 35

Оставите коментар
Name

Драган

14.08.2017 19:37

Могу министри колико год хоце осудјивати Ланетову изјаву али мора се признати да је цовјек потпуно у праву алисе такодје мора и то знати да је господја или господјица не знам како да је назовем послата из ЕУ и постављена за премијерку Србије исто као сто су послали и Хрватског премијера Пленковица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Параноја

14.08.2017 19:59

Милораде јеси ли то ти?

Name

Турбоскара

14.08.2017 20:32

А кад јој је сесељ на сједници сасуо све у лице И не само он онда сте сутили ко пиц...кице а сад нестобприцате.Све би ви исполитизовали болесни сте.Боље да радите свој посао негобсто прицате глупости.Прицајте о сиромаству беспарици бједи пропасти а не скретсти са теме. Сто нептицате о статистиксма да албанија бих македонија боље стоје од србије .Ви прицате о моралу па погледајте србију докле сте је довели.Да имате имало морала дали би оставке за васу неспособност.

Name

КНН

15.08.2017 04:31

Цовјек је само рекао ста му смета.

Name

министар

15.08.2017 10:44

Шојић је сасвим у праву. Ове жентураче не могу водити ни мјесну заједницу, јер су нестручне, нпр, Зорана М. је економиста и тд. Та Ана је на нивоу професорице у средњој школи за стране језике и дигитализацију...

Name

посланик

15.08.2017 11:09

Кад нас је министре и посланике Шојић исмијао оригинално, па ево и сада.

Name

Последњи кинески цар

14.08.2017 19:39

Сада је хомофоб и дискриминатор како кажу министри. А они се тобоже залажу за демократију?! Па ако је тако онда у чему је проблем? Човјек је рекао своје мишљење,и шта?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лонац

14.08.2017 20:32

Па и министри су само рекли своје мисљење. Или мислис да слобода говора знаци да мозес да прицас сваста без реплике?????? Не слобода увјек има двије стр

Name

Тxт

14.08.2017 21:32

Па јесу министри рекли то што су рекли али сигурно више од пола њих мисле исто што и Гутовић. Али, али ако кажеш што мислиш можеш изгубити своју позицију у власти. Ћутање злата вриједи али су их натјерали да причају па рекоше шта рекоше.

Name

Биги

14.08.2017 19:44

Сојитју сампиону Таако тако...само у лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

14.08.2017 20:04

Некада цовек сто цео зивот гради,у 1сату ублати.Није добро кад је језик брзи од памети.

Name

Сеx Терапеут

14.08.2017 19:47

Мислим да је Лане овај пута мајо претјерао. Сто се тице премијеркине сеxуалне оријентације,моје мисљење је да је она(оно,он) мускарац заробљен у зенском тијелу,цим воли зене,нема друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Индијанац

14.08.2017 19:52

Човјек је 100% у праву, тзв пеле-премијерка је једно обично Вучићево потрчкало без кредибилитета. Није је назвао кучком, него је само објаснио сличности са својим псом, умиљатим потрчкалом које ће све учинити да усрећи господара. Лане је непоновљива легенда, потрчкала бивше Шешељеве кафе куварице могу само да му се сагну...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

15.08.2017 04:44

Тацно тако сви су се запалили и мисле да је Лане њу назвао куцком сто није тацно.Ако се пазљиво процита текаст видјеце се да он неспори то сто јесте то је њена ствар ал му смета сто је премијер

Name

Истина

14.08.2017 19:53

Није његова изјава. Вецерас су Пањковиц и адвокат Сљивиц демантовали. То су Сојкету подметнули масони преко скртице Цирка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

14.08.2017 19:59

Јесу Вучићеви министри стали на страну декларисане лезбејке, а до јуче су ту исту популацију извргавали спрдњи. Она се није родила као лезбејка, него је лезбејка постала много година касније, и ту је овај господин у праву. Свидјело се то коме или не. Сва среча па да није геј премијер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.08.2017 20:01

Не видим ниста спорно у изјави. Цовјек је рекао да има пса и да је све уреду док пас не позели да буде господар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.08.2017 20:01

Не видим ниста спорно у изјави. Цовјек је рекао да има пса и да је све уреду док пас не позели да буде господар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пироцанац

14.08.2017 20:03

Добро да сте Цецу на тренутак оставили у миру,до концерта у Б.Луци.Елем Лане је рекао на Балкан инфо сајту,многе горе и поуцније ствари,свакако вреди погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маxо

14.08.2017 20:06

И Демократија ме све висе подјеца на Диктатуру ако ниси истог мисљења хоце одма бар да те затворе или да те смакну

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће Да може

14.08.2017 20:07

Сојиц је за њих све мала маца какви су то хостоплери.Све сцене у Белој ладји су мотивисане стварним догадјајима,од листа за посланике до договора коме које министарство преко управних одбора и директорских функција па преко баба врачара која није случајно убачена од којих је једна била редовна код Слобе и Мире.Од давања новца пословних назови људи као сто је Шпиц финансира Сојица да би га овај после увалио негде.Тек страни амбасадори и сл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беки

14.08.2017 20:19

Министри полтрони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

14.08.2017 20:32

Најмањи је проблем Ана која некрије своје сексуално определење,она је ипак образована и о њој це реци њезина пословна дијела као Премијера Владе сто је најбитније,али најгора ствар сто то конентарису особе неписмене који су по карактеру изгубљени,злобни и П....И.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шојић

15.08.2017 06:09

Ма клевећу,неће да може !

Name

Лане

14.08.2017 20:36

Које лицемерство ових полтронских министара, каоони брана Ану, а у ствари они су љути на Ланета Гутовића сто је рекао истину "Вучић зна да су сви његови сарадници обицне битанге и будале", е то је њих наљутило и разоткрило. Као они бране Ану и уводе демократију, а ста кад се деси да њихов син дође и казе мама ја се удајем, да ли це и тада мислити својом главом или це мислити оно сто им Вуциц казе. Пуна подрска Ланету а полтрони нека дају ове смијесне изјаве, умјесто да се покрију по усима и праве се да нису ниста цули. Лане је ту дао јос занимљивих коментара, као напримјер да "Политицари су људи без занимања", врло занимљива теза, замислите ста би бројни политицари радили да се не баве политиком? Као и она "Да се несто мозе промијенити гласањем , власт би прво укинула изборе", има ту поно изјава које не остављају никог равнодусним ,а поготову оне који су јако добро плацени, а при томе немају занимање, а врло цесто ни звање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Метаморфоза

14.08.2017 23:03

Алај га и ти наваља.Нигдје логике.Ста је Лане рекао?" Она каже да је од рођења лезбијка и на то нема нико никакву примебу".А сто би имаопримједбу и засто то уопсте спомињати.Па нисмо у средњем вијеку." али имам на то зашто је премијерка" казе даље Гутовиц.Ко је он да има на то примједбу?Ста га цини квалификованим да он казе да Ана није заслузила то мјесто.Прицекајмо резултате па цемо видјети.Па онда поредјење са куцком је најпримитивније.Толико огавних,тотално неспособних и деструктивних ликова је продефиловало србијанском политицком сценом и глумац никад није ни писнуо.И сад насо Ану Брнабиц.Екстра љигаво. "Вучић зна да су сви његови сарадници обицне битанге и будале",Лане је пресао у видовњаке .откуд он зна ста Вуциц мисли? Какве везе има сполна оријентација Ане Брнабиц и могуцност да дијете неког политицара отворено казе да је геј.Као да би несто мијењало на ствари и као даје бити геј несто лосе. Не мозе се критиковати нетко зато сто је такав какав је нароцито акоти не насои стету.

Name

Ре Метаморфоза

15.08.2017 07:37

Ти кажеш да бити геј није лоше? Побратиме мој теби нешто фали. Како није лоше,па гдје си видио да ањгир скаће на ањгира? То је болест...

Name

Метаморфоза

15.08.2017 13:59

Видио сам то са наскакивањем ањгира у напустеним и ојадјеним српским селима ,а и у неким градовима из којих су све зене побјегле од примитивизма, дискриминације и социјалне контроле.Остали су мацо хероји да велицају назадност без зене,дјеце ,а цесто и посла.

Name

Лане зна

14.08.2017 20:41

У праву је цовјек.Ма ста је та Брнабицка леба ти.Дајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

14.08.2017 20:46

Срби који бране чињеницу да је Вођа српског народа у Србији Лезбејка и НИСУ СРБИ, него срамоте. Шта онда сметају муслимани кад нам лезбејке не сметају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

14.08.2017 21:14

Па направите анкету на улицама па цете да видите дијели ли народ мисљење Гутовица или министара.Тренутно вицеви и исмијавање премијерке су хит у београдским локалима.Од вицева до цудјења да је неко као она премијер Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

14.08.2017 21:16

ХИЉАДУ ГОДИНА КАД БИ БИЛИ НА ВЛАСТИ НЕ БИ ЛАНЕТУ МОГЛИ ПАРИРАТИ ЈЕДАН ЈЕДИНИ ЈЕ ЛАНЕ ГУТОВИЋ. ЛЕГЕНДА ИЗА КОЈЕ ЋЕ ОСТАТИ ЊЕГОВА ДЈЕЛА. ТО ЈЕ ВЕЛИЧИНА ЧОВЈЕКА. ОН СЕ НИЈЕ СМИЈЕЊИВАО КАО НА ТРАЦИ ВЕЋ ЈЕ ТРАЈАО И ТРАЈАЋЕ. ОН ЈЕ НЕ ПОНОВЉИВ ЧОВИЈЕК КОЈИ ЈЕ НА НАЈБОЉИ НАЧИН ПРЕЗЕНТОВАО ДРУШТВО У КОЈЕМ СЕ НАЛАЗИМО ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стета

14.08.2017 22:39

Лане је добар глумац и кад год имам прилику одем на неку представу гдје глуми.Медјутим сад је показао да ниста није науцио из комедија Синисе Павица и да је лик Сојица којег глуми у неким стварима бољи од њега.Поредити премијерку са куцком и уопсте доводити у питање избор за премијерку и повезивати то са лезбејством је јадно и на нивоу је кафанске политике.од њега као и сваког културног радника оцекујем да унесе свијетлотсти и хуманости у ову балканску пецину.Укратко разоцаран сам и увредјен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

14.08.2017 23:43

Шојицу не дај да ти изједу печени прасићи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раденко

15.08.2017 04:39

И ови министри мисле исто као и Лане Гутовиц ал ста це морају да реагују или оде фотеља.

ОДГОВОРИТЕ