Краљ атлетике лумповао пред трку!

Британски таблоид "Сан" објавио фотографије на којима се види како се Усеин Болт проводи пред финални наступ на Светском првенству у Лондону.

Остали спортови 15.08.2017 | 18:30
Краљ атлетике лумповао пред трку!
Усеин Болт је померио границе атлетике и своје име уклесао у историју "краљице спорта". Опростио се у Лондону од активног бављења атлетиком, иако је његов наступ на Светског првенству био разочаравајући и тужан, пре свега.

Док се цео свет бави заоставштином Усеина Болта, његовим емотивним опроштајем у Лондону, дотле се енглески таблоид "Сан" бави неком другом темом у вези са Јамајчанином.

"Сан" је дошао у посед и објавио снимак и фотографије Болта како се проводи на журци баш пред своју последњу трку у каријери, штафети 4x100 метара, која се по њега и Јамајку завршила катастрофално.

Према тврдњама присутних на журци, Болт је пијуцкао рум и коњак и остао је на забави до раних јутарњих часова.

Играо је са девојкама, а једну је, тврде очевици, љубио. 

Најбржи човек на планети освојио је тек бронзану медаљу у финалној трци на 100 метара, од 200 метара је одустао, а штафета Јамајке је остала без пласмана и медаље, јер се управо Болт повредио и пао је на стазу.

Болт је на забаву у западни Лондон стигао из врло личног разлога - како би одао почаст свом пријатељу који је погинуо у саобраћајној несрећи. Џермејн Мејсон је био Болтов пријатељ из детињства са Јамајке, скакач у вис који је 2008. освојио сребрну медаљу за Велику Британију. 

Погинуо је у априлу на свом мотору када се враћао из изласка са Болтом и још неколико пријатеља.

Његова смрт је веома погодила Болта, а због туге за пријатељем недељама није тренирао.

"Било ми је много тешко. Психички нисам био спреман да тренирам готово три недеља после тога. Морао сам да узмем паузу и да се приберем. Такве ситуације су тешке, али морао сам да се окренем животу и знам да би мој пријатељ желео да изађем на стазу и дам све од себе", говорио је тада Болт.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар