Бојанина бајка саткана бојама

Бојана Мићановић из родног Шапца прије некоилико година доселила се у Бијељину. Иако ју је животни пут одвео у сасвим другом смјеру од оног које је планирала, оно што је остало непромијењено јесте њен таленат за сликање. Платно,зидови, тканина само су неке од површина на којима Бојана слика.

Занимљивости 14.08.2017 | 11:05
Бојанина бајка саткана бојама
Иако вас образовање и посао неријетко одводе скроз другим путевима, талентовани људи нађу начина да без обзира на струку његују свој таленат. Иако је дипломирани инжењер организационих наука, Бојана Мићановић, се сликањем бави још од малих ногу. Глави кривац за то што је још као мала цртала и трудила се да буде што боља, је њена бака.

Платно, зидови, тијело, тканина, Бојанине су површине по којима ствара своју бајку. Како сама каже воли да свему даје лични печат и воли слободу у изражавању.


Последњих година веома је популарно сликање на тканинама, те је Бојана у последње вријеме јако заузета стварајући уникатне ципелеице и торбице, али и хаљине од којих посебно издваја једну вјенчаницу.


Прошле  године учествовала је и на конкурсу магазина Цосмополитан, гдје је ушла у ужи круг, раме уз раме са афирмисаним умјетницима. На то је каже посебно поносна.



Радити оно што волите данас је привилегија ријетких. Иако јој осново усмјерење иде у потпуно другом правцу, Бојана каже да ће настојати да омогући себи да ужива у свом хобију без обзира на то чиме се бавила у будућности.



БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зељко

15.08.2017 07:26

Екстра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татјана Марковић-Топаловић

22.08.2017 13:00

Поносни смо на нашу Боку-Шапчанку. Браво и само напред...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена Т.П.

23.08.2017 17:46

Браво, Боко! Свој таленат и кноw-хоw треба да обзнанис...у озбиљном свету овакви уникати се цене!

ОДГОВОРИТЕ