Брчко-Бијељина: Троје повријеђено

Три особе су повријеђене у саобраћајној незгоди која се догодила око 15 часова на путу Брчко - Бијељина, у мјесту Брезово поље, потврђено је БН телевизији из Полицијске управе Брчко дистрикта.

Република Српска 13.08.2017 | 16:12
Брчко-Бијељина: Троје повријеђено
Лица су задобила лакше повреде, рекли су за БН телевизију у Хитној помоћи гдје је повријеђенима указана медицинска помоћ.



У незгоди су учествовала два путничка возила марке Ауди А3 и Алфа Ромео. Полиција врши увиђај.

(БН телевизија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зизи

13.08.2017 17:00

Проблем је кад поду да претицу неце да се врате кад виде да иде возило ис супротног смјера него и даље возе па доде до удеса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.08.2017 17:29

Опет? Не чуди ме. Неки из Србије причају о ауто-путу који би водио до Сарајева, а тамо више Кинеза него Срба. С друге стране пут Брчко - Биљељина би требао да буде приоритетнији. То је негдје на пола пута између Бања Луке и Београда. Тај магистрални путни правац би требао да буде приоритет број 1 када су у питању бољи политички односи Србије и БиХ, док из Сарајева сада иду и Бошњаци, а долазе Арапи преко љета. Бијељина је велики град који се притом све више развија, а и Брчко се шири, ту је и Добој на тој траси, а Бања Лука и Београд су два најбитнија града. Ту би могао и један крак до Тузле и ето добре конекције и са Федерацијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

13.08.2017 21:49

Мозе ли и музичка зеља