Видео: Теодосић - мађионичар и нови шоу Клиперса!

Познати амерички портал "Баксетбал бреакдоwн" види Милоша Теодосића као мађионичара који је слетео у Лос Анђелес.

Кошарка 15.08.2017 | 11:30
Видео: Теодосић - мађионичар и нови шоу Клиперса!
И, ништа ни не греше, пошто је српски плејмејкер навикао навијаче у Европи на луцидна додавања и управо се то исто очекује да ради у НБА.

Само, сада ће имати још већу помоћ, пошто ће Џејмса Огастина заменити Диандре Џордан, односно Андреја Воронцевича, Блејк Грифин.

Сарадња са овом двојицом играча очекује се да буде убитачна и да Лос Анђелес задржи надимак "Лоб цитy", упркос одласку Криса Пола у Хјустон Рокетсе. 

"ББ бреакдоwн" наводи да је Теодосић годинама уназад најбољи играч који није играо у НБА и сада има прилику да у Клипесима докаже да припада најјачој лиги на свету. 

Његова највећа снага је игра из "пик ен рола", где је најопаснији и управо се очекује Клиперси "до сутра" врте пик и да тако ломе противнике. Када је у питању одбрана, очекује се да Беверли "покрпи" оно што Милош не стигне. 

Велики знак питања је и ритам мечева у НБА лиги, али када се прошла година у Европи упореди са оном из НБА, број утакмица је готово исти, не рачунајући плеј-оф. 

НБА сезона стартује 17. октобра, а деби Милоша Теодосића у НБА заказан је за 20. октобар, када ће се Клиперси у четири сата и 30 минута иза поноћи састати са Лејкерсима.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар