Федерер и Вознијацки у финалу Монтреала и Торонта!

Вознијацки у финалу Роџерс купа у Торонту! Данска тенисерка Каролина Вознијацки пласирала се у финале Роџерс купа у Торонту пошто је победила америчку тенисерку Слоун Стивенс након два сета, 6,2, 6:3. Федерер у финалу за наставак невероватног низа! Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се у финале Мастерса у Монтреалу пошто је у полуфиналу савладао Робина Хасеа са 6:3, 7:6.  

Тенис 13.08.2017 | 00:32
Федерер и Вознијацки у финалу Монтреала и Торонта!
Федерер је тако наставио успешну сезону и још није изгубио ниједан меч ове године на Гренд Слему и Мастерсу.

Трећи тенисер света је лако добио први сет за разлику од другог, где је Хасе намучио Швајцарца.

Федерер је водио са 4:1, али је Хасе успео да преокрене на 5:4, да би Федере на крају усео да освоји овај сет и забележи победу. 

Роџер ће се у финалу борити против Шаповалова или АСлександра Звезрева. 

Легендарни Швајцарац наставио је пут ка новом трофеју у 2017. години, односно 27. пехару са турнира из Мастерс 1000 категорије.

Вознијацки у финалу Роџерс купа у Торонту! Данска тенисерка Каролина Вознијацки пласирала се у финале Роџерс купа у Торонту пошто је победила америчку тенисерку Слоун Стивенс након два сета, 6,2, 6:3.

Вознијацки, шеста тенисерка света, у првом сету је врло брзо повела са 3:0, а потом и са 5:1, а та предност јој је била више него довољна за вођјство од 1:0.

Други сет је почео брејком Стивенсове, али је Возњацки одмах узвратила.

Данска тенисерка је до краја сета изгубила јос један гем на свој сервис, али је и направила два брејка и тако дошла до победе против 934. тенисерке света. 

У другом полуфиналу састаће се Елина Свитолина из Украјине и румунска тенисерка Симона Халеп.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар