Истина о скандалу који је потресао свијет бокса!

"Варала ме је са противником," објавио је Амир Кан, али да ли је заиста тако?

Остали спортови 14.08.2017 | 21:30
Истина о скандалу који је потресао свијет бокса!
Боксер Амир Кан јавно је пре десетак дана оставио супругу Фарјал, оптуживши је да га је преварила с другим боксером!

"Од свих мушкараца на свету, морала је да ме превари баш са противником," написао је љутити боксера прича се проширила Интернетом попут муње.

Док се "оптужени" противник Ентони Џошуа огласио кратким "нисам ја", Фарјал Макуд је, барем до сада, ћутала. А онда открила да је у питању намештаљка!

"Дуго сам ћутала, јер ни сама нисам знала шта се дешава. Све што сте чули је просто погрешно, у питању је велики неспоразум," написала је она на Инстаграму.

"Амиру су послате неке слике, фотомонтаже, и он је мислио да се Џошуа и ја дописујемо, а ми се заправо ни не познајемо, никада се нисмо ни упознали. Бес га је савладао и све је избацио на Тwиттер, ни у једном тренутку не размисливши да ли је то истина," написала је Фарјал.

"Цела ствар је сада решена, када су оба тима у питању, и поновићу - НИШТА се није дешавало. Извињавам се због ових глупости, хајде да сада сви наставимо нормално да живимо," написала је она.

Кан је, поново на Тwиттеру, написао извињење Џошуи. Рецимо…

"Драго ми је да је све решено и да су у питању биле лажи. Разбеснео сам се, као што би сваки мушкарац учинио. Желим ти све најбоље," написао је он.

Амир и Фарјал венчали су се пре четири године и имају ћерку Ламаису.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар