Понуда за бољи рејтинг играча

Колике симпатије порно-глумица Миа Калифа гаји према кошаркашу НБА лигаша Вашингтона Џону Волу, показала је посљедњим гестом када је понудила секс креатору игрице НБА 2К18 у замјену да повећа оцјене плејмејкеру Визардса.

Свијет 12.08.2017 | 14:14
Понуда за бољи рејтинг играча
Вол је добио оцјену 90 (максимум је 100) због чега је јавно изразио незадовољство, а онда се у причу укључила Калифа, која је понудила своје умијеће у кревету творцу игрице уколико би се оцјена играча повећала на 93.

Уз то му је понудила комплетан списак услуга, али је креатор Рони Синг њену неморалну понуду одбио. Тако ће Вол ипак морати да се помири с тренутном оцјеном и пронађе утјеху у томе да има вјерну обожаватељку у порно-индустрији, која је спремна све да учини због њега.

Калифа није прва глумица из свијета филмова за одрасле која је нудила секс због кошаркаша. Једна од највећих звијезда индустрије, времешна Ејва Дивајн, 2014. године је нудила услуге секса сваком од играча Кливленда уколико се тим пласира у плеј-оф.

Тим из "града рокенрола" је ипак завршио на десетом мјесту Источне конференције у тој сезони па су остали ускраћени за услуге времешне (43 године) Дивајнове.

Ако се ове понуде могу окарактерисати у неку руку и као хумористичне, симпатичне и неозбиљне, то се свакако не може рећи за уцјене које неке глумице постављају НБА кошаркашима након проведене ноћи, о чему је говорила пензионисана глумица Лиза Ен претходне године.

Она је навела да је 25 одсто играча најјаче лиге свијета под уцјенама елитних проститутки и порно-глумица.

"Док се играч тушира послије секса, дјевојка која је провела ноћ с њим брзо мора да му украде прво што јој падне под руку, а чиме касније може да уцјењује кошаркаша и узме му милионе", казала је тада Енова.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар