Играо сам 15 минута, промашио пенал и већ ме убијају!

Алваро Мората и борба са висином трансфера од 80. 000. 000 евра. . .

Фудбал 12.08.2017 | 22:30
Играо сам 15 минута, промашио пенал и већ ме убијају!
Лепо је говорио Артуро Видал када је Пол Погба прешао из Јувентуса у Манчестер Јунајтед за 105.000.000 евра. Парафразирајмо га -  "Нико не вреди толико, за те паре морао би да даје пет голова по утакмици".

Сада тај притисак висине обештећења осећа Алваро Мората који је за 80.000.000 евра прешао из Реал Мадрида у Челси. 

Он је у мечу Комјунити Шилда против Арсенала ушао у игру у 74. минуту, а био је један од играча који је промашио пенал у серији једанаестераца тако да су га многи навијачи окривили за тај потез и пораз.

"Имао сам само две утакмице у предсезони, 15 компетитивних минута, промашио сам пенал и већ ме убијају. Тако да, знам шта ме чека", рекао је Мората за Марку.

Свестан је шта је по среди.

"То је цена коју морам да платим због висине обештећења. То је нешто што ме мотивише и што ме тера да тренирам јаче свакога дана. Знам да људи на мене гледају два пута више и обраћају пажњу на оно што радим".

Жеља му је да постигне 20 голова у сезони.

"То је мој посао. Али није опсесија и испред освајања титула са тимом. На пример, када сам био у Јувентусу нисам дао више од 20 голова. Али сам освојио све титуле осим Лиге шампиона. Дао са 15 или 16 голова и освојио титуле. А неки су дали 35 нису ништа освојили".

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар