И Вакију рачуни дошли на наплату

Ђанлука Ваки (50) обожава тетоваже, зависник је о теретани, а живот му се своди на провод и позирање са згодним женама на јахтама, у приватним авионима и скупим аутомобилима - све то на Инстаграму на дневној бази прати чак 11 милиона људи, али према писању италијанских медија, чини се како је уживању у луксузу ипак дошао крај.

Свијет 11.08.2017 | 12:17
И Вакију рачуни дошли на наплату
Наиме, плаyбоy Ђанлука, насљедник породичног богатства који заправо никада није радио, ових дана остао је без неколико раскошних вила и брода - све му је заплијенила банка због дуга од чак 10,5 милиона еура (око 20,5 милиона КМ).

Отров за жене, Ваки, изгубио је и дионице престижног голф клуба крај Болоње, али и даље упорно негира да је у финансијским проблемима.



Ма то је само мали, потпуно неважан дуг - изјавио је Ђанлука, чија породица посједује фармацеутску фирму, која, без обзира на добру зараду, очито више не може покривати његов екстравагантни начин живота.

Иако Ваки на друштвеним мрежама и даље објављује фотографије из којих је тешко закључити да је у шкрипцу с новцем, интернет се итекако руга његовом финансијском краху.



На Фацебооку је чак организован евент под именом "Троваре Ун Лаворо а Гианлуца Ваццхи" ("Пронађимо посао Ђанлуки Вакију") - ријеч је о подругљивој акцији која ће се одржати 1. септембра у Милану, а циљ јој је запослити Гианлуцу Назионале, како му од миља тепају суграђани.

Морамо му помоћи, макар да отвори сластичарницу док се не снађе... А можда би могао бити и инструктор плеса, то му одлично иде - стоји у опису урнебесне хуманитарне акције.



Нарцисоидни Ваки у међувремену се понаша као да се баш ништа забрињавајуће не догађа - него, и даље ужива у љенчарењу с новом дјевојком, 23-годишњом Аријаном Гутереш, која је била Мисс Колумбије 2014.

Испод заједничке фотографије коју је прије четири дана објавио на Инстаграму чак је поспрдно написао: "Сад, кад сам одрастао човјек, морам почети размишљати шта ћу радити у животу". 

Извор: Јутарњи.хр

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Име

11.08.2017 12:32

Исти је као И онај из скупстинw у Србији.

ОДГОВОРИТЕ