Лаушевић тајно стигао у Србију

Жарко Лаушевић и Светозар Цветковић, после 18 година од снимања филма “Нож”, поново су се нашли у истом кадру и то у филму “Воља синовљева”, у режији младог редитеља Немање Ћеранића.

Србија 10.08.2017 | 21:45
Лаушевић тајно стигао у Србију
После снимања серије “Сенке над Балканом” редитеља Драгана Бјелогрлића, и “Принц Растко Српски” Миролава Лекића, Жарко Лаушевић поново снима у Србији. Редитељ филма “Воља синовљева” неко време је био у контакту са Лаушевићем како би га убедио да игра у његовом пројекту.

- То је прича о добру и злу од искона до данас, а радња филма се дешава недуго након постапокалиптичног периода и подсећа помало на први део филма “Побеснели Макс” - рекао је редитељ филма Немања Ћеранић.

Овај филм ће приказати сцене из обичног живота људи који живе у Бору, иду на пијаце, а биће представљен и део града где заправо измишљени лик и живи. Оно што је занимљиво јесте да ће бити и драматичних сцена попут јурњаве аутомобилима који ће привући пажњу гледалаца.

- Јако смо задовољни почетком, цела екипа напорно ради и покоја потешкоћа не осети се уз сјајну енергију људи на сету. Одушевљени смо ентузијазмом глумачке екипе која и у незгодним временским условима даје свој максимум и импресионира остале саборце из тима. Велико поштовање изискују Цветковић и Лаушевић, који младим колегама свакодневно показују зашто су били јунаци једног времена и зашто ће бити и вечно. Атмосфера каква се само пожелети може, надамо се једном новом поглављу у српском филму - рекли су продуценти Александар Ковачевић Кузмановић и Петар Шапић.

Радња филма смештена је у блиску будућност и прати Николу (Жарко Лаушевић) који нам као наратор прича узбудљиву причу... Путујући пустињом, Никола, тада још човек у пуној снази, са својим сапутником, младићем Туђином (Сергеј Трифуновић) наилази на скривено имање које воде три побратима: Абердар (Светозар Цветковић), Бошко (Радоје Чупић) и Велибор (Славко Лабовић).

Снимање овог филма трајаће три недеље и на улицама града и на површинском копу.

(ЕуроБлиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лаус

10.08.2017 21:10

Ево га ко Сандокан

ОДГОВОРИТЕ