Волкот: Колашинац је тенк, звер, савршен за ПЛ!

Фудбалери Арсенала почели су нову сезону трофејом и победом над шампионом Енглеске Челсијем, а један од играча који су посебно импресионирали је Сеад Колашинац.

Фудбал 10.08.2017 | 22:00
Волкот: Колашинац је тенк, звер, савршен за ПЛ!
Босанскохерцеговачки репрезентативац је овог лета стигао међу "тобџије" као слободан играча и одмах показао да ће бити ако не најбоље, у сваком случају једно од кључних појачања Арсена Венгара.

Колашинца су после Комјунити шилда редом хвалили енглески медији, стручњаци и саиграчи, а међу њима и Тио Волкот.

"Сеад изгледа као тенк. Физички га је врло тешко проћи, мислим да ће његова снага бити један од кључних фактора за нас ове сезоне. Искрено, он је као звер. Невероватан је. Видим га у теретани сваког дана, види се да види рачуна о себи, храни се правилно и професионално", каже Волкот.

Арсенал је Челси савладао на пенале, а Колашинац је био један од кључних фактора победе јер су "тобџије" његовим голом успеле да изједначе и изборе пенал серију.

"Видите колико је моћан кад му је лопта у ногама, његов темпо и све. Дивно га је гледати, велико је појачање за наш тим. Верујте ми, није га лако обићи, широк је такође. Савршен је за Премијер лигу, апстолутно савршен. Показаће нешто ново. Летимице сам га посматрао током припрема, биће спремнији, снажнији, хитрији. Ово је најбоља лига, а он ће бити један од најбољих у њој", закључио је Волкот.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар