Плашим се маме, она не гријеши!

Стефан Живојиновић признао је да се плаши своје мајке Лепе Брене. Син највеће југословенске звезде, који је недавно кренуо њеним музичким стопама и снимио деби песму, највише зазире од њених критика.

Србија 07.08.2017 | 08:15
Плашим се маме, она не гријеши!
"Шта год да радите у животу, ако родитељи нису ту да вас подрже, стварно је тешко. Дивим се таквим људима који су сами, без ичије помоћи изградили, постигли и створили нешто. Мени су мама и тата заиста много помогли у свему и хвала им до неба на томе. Мислим да је критика неке стручне особе нешто најбоље за сваку особу и неопходна је да би човек напредовао у својој професији", каже Стефан.

"Моја срећа је што имам једног од највећих стручњака за тај посао поред себе. Понекад је се уплашим, страхујем како ће реаговати и шта ће рећи за неке моје идеје или постигнути резултат. Али то је добро", каже Стефан за Курир.

Живојиновић додаје да његова мајка никад не греши.

"Имам огромно страхопоштовање према мајчиним резултатима и много ми је драго што је увек ту да ме посаветује, помогне ми и усмери ме како треба да радим. Бар се тако досад показало и она никада није омашила", рекао је Бренин и Бобин старији син, који однедавно промовише своју прву песму „Друга лига“.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ап

07.08.2017 06:34

Морам написати СРАЊЕ.Толико се придаје важност и публицитет дијеци познатих родитеља као да остала ( наша ) дијеца ничему не вриједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

07.08.2017 06:50

Камо среце да га је усмјерила на пут науке или умјетности. Али, тако несто се и не мозе оцекивати од највеце промотерке кица на Балкану. Назалост, нас народ је, без икаквог отклона, склон да упија све те рузноте које му се нуде па не сумњам да це и ово Бренино дјело бити веома уносно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кака

07.08.2017 07:39

Ал право СРАЊЕ

Name

Игор

07.08.2017 09:20

Фахрета промотерка. Е сине гдје си био осамдесетих година кад је мама "дјипала" по столовима а слике јој излазиле у "Вен"-у. Непогрјесива мама. Нека мени моје и осталих мама а ви пјевајте са својим .