Звезда се интересује за играча Јуте Џез?!

Најџел Вилијамс-Гос изабран је као 55. пик на овогодишњем драфту од стране НБА екипе Јута Џез.

Кошарка 07.08.2017 | 22:15
Звезда се интересује за играча Јуте Џез?!
Ипак, ова франшиза није још потписала уговор са њим, а према писању турских медија Црвена звезда се интересује за његове услуге.

Није немогуће да Јута пусти Вилијамс-Госа у Европу, како би додатно радио на својој игри, с обзиром да поред Рикија Рубија и Данте Ексума не би имао пуно простора на позицији плејмејкера.

Најџел има 22 гоидне, висок је 191 центиматар, игра на позицији један и претходних сезона у НЦАА био је један од бољих играча у лиги.

Две године је наступао за Универзитет Вашингтон где је бележио око 14 поена, пет асистенција и четири скокова, док је прошле године играо за Гонзагу где су му бројке биле још боље – 16,8 поена, пет асистенција, пет скокова.

Гонзага је прошле године била можда и најбољи колеџ тим, а Вилијамс-Гос био је важан шраф ове екипе. Изабраници Марка Фјуа стигли су до великог финала НЦАА шампионата, али су тамо поражени од Северне Каролине и Роја Вилијамса.

Гос је одиграо одличан меч у финалу, пошто је за 39 минута на терену, постигао 15 поена, имао девет скокова и притом поделио шест успешних додавања.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар