СП - јуниори: Срби кренули сјајно разбивши ''Гаучосе''!

Јуниори Србије убедљиви на старту СП у Београду! Јуниорска ватерполо репрезентације Србије убедљиво је победила Аргентину 25:6 на старту Светског првенства које се одржава у Београду.  Аргентинци недорасли младим "делфинима"!

Остали спортови 06.08.2017 | 09:30
СП - јуниори: Срби кренули сјајно разбивши ''Гаучосе''!
Екипа Владимира Вујасиновића је доминирала од старта меча и у првом полувремену постигли 16 голова, а на целом мечу је реализовала 25 од 34 шута.

Србију су предводили Лукић, Вучинић, Радојевић и Радоњић са по четири гола, док је у Аргентини најефикаснији био Провензано са три поготка.

"Делфинчићи" су слободни у недељу.

У међувремену, женска јуниорска селекција је поражена од Холандије и Аустралије са по 12:7 и заузела пето место на турниру. У првом мечу су најефикасније биле Јосифовић и Новаковић са по два гола, а у другом су Швец, Јосифовић и Новаковић. Тако Србија има три пораза у прва три меча, јер је на премијери изгубила од Русије 12:9.

Изабраници Владимира Вујасиновића "демолирали" су Аргентину у мечу првог кола Ц групе Светског јуниорског првенства, које је у суботу почело на базену "Милан Гале Мушкатировић" у Београду.

Србија је на полувремену водила чак 16:1, затим 21:2, да би после лаганије игре у финишу меча гости из Јужне Америке ублажили пораз на 25:6 (8:1, 8:0, 5:2, 4:3).

Никола Лукић, Ђорђе Вучинић, Филип Радојевић и Никола Радоњић били су најефикаснији у нашем тиму са по четири поготка.

Србија се у понедељак од 17.50 часова састаје са Кином, која је на старту изгубила од Аустралије 14:4.

ОСТАЛИ РЕЗУЛТАТИ:

Група А

Грчка - Порторико 26:1
Русија - Иран 19:2

Група Б

Шпанија - Јапан 20:11
Црна Гора - Хрватска 6:9

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар