Роналдо: Како да варам са 6 разреда основне?!

Звезда Реала Кристијано Роналдо је пред судијом у предмету за утају пореза свом исказу додао и понеки детаљ из свог приватног живота.

Фудбал 08.08.2017 | 08:00
Роналдо: Како да варам са 6 разреда основне?!
Португалац се терети да је утајио 14,7 милиона евра на име пореза држави Шпанији, што је Роналдо негирао рекавши између осталог и да нема довољно знања за то.

"Платио сам све за 2014. годину. Не разумем се у многе ствари ван фудбалског терена, како ћу да варам на порезу ако имам само шест разреда основне школе? Ако ми људи из окружења кажу 'Крис, ок је' ја им верујем", рекао је Роналдо. 

Он је потом додао и да не жели бољи третман јер је славан или због свог имена. 

"У ствари, желим то, али само на терену. У судници ми је потребан исти третман који имају и сви други људи. Не знам зашто сам овде јер сам увек био поштен и плаћао сам порезе. И мој агент Жорж Мендез је поштен, ни он не треба да буде овде", истакао је Роналдо. 

Пре неколико дана Португалац се у судници Монике Гомес Фереиро жалио да не би ни био ту да се не зове Кристијано Роналдо. Она му је том приликом одговорила да је и пре њега много анонимних људи било због исте ствари, на истом месту.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар